بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
بستگی داره چی بخره بقیه شون رو نمیدونم مثلا تانک و یخچال و کفی رو اما شوهر من ترانزیت چادریه روزی تقریبا 5یا 6تومن کرایشه بستگی به بارش داره گاهی هم کرایش 4تومن یا 7تومنه متغیره تما اکثرا 6تومنی
بخاطر اینکه استهلاک ماشین سنگین با کرایه ای ک میگیرین زیاد نمیخونه.البته اگه ماشین مدل قدیمی باشه خرجو استهلاکش خیلی خیلی بالاس.ما ده جرخ داریم حدودا ماهی ۸۰تومن در میاد ازش البته مسافت نزدیک بار بزنه
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
😂😂نه بابا باهم حساب میکنیم چقدر مونده چقدر کرایه بوده حساب کتابش دستمه از طرفی بدهی هاش زیاده
. خداروشکر