2777
2789
عنوان

APT APT APT

156 بازدید | 19 پست

الله اکبر این دیگه چی بود نصفه شبی تو اکسپلور دیدم رفت تو مغز ما

حتی نمی‌فهمم چی مبخونههههه

ای واااااای 

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهنگ رزی🫠🫠🫠🫠🫠در واقع یک بازی کره ای به همین اسم هستش به معنی آپارتمان هم میشه یکجورایی

اآره آهنگ رزی 

خیلی بده مدام تو مغزم پلی میشه

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
این دیگه چه اهنگیه چطور روتون میشه این اهنگارو گوش میدن 😐😐😐🥴🥴🥴

عزیزم اکسپلور بود اومد واسم 

ولی جالب گفتی چطور روتون میشه 😂😂😂😂 فحش که نیست ریتم آهنگه دیگه

واااااایییییی رو مخخخ منه همین یه ساعت پیش هی میومد تو دهنم میگفتمش اپاتا پاته اهنگش زجرم میده قشنگ

قشنگ عذابه 

مغز آدم ساکت نمیشه یه لحظه

عزیزم اکسپلور بود اومد واسم ولی جالب گفتی چطور روتون میشه 😂😂😂😂 فحش که نیست ریتم آهنگه دیگه

😂😂😂😂😂😂😂 

امشب تا صبح تو خواب هی میگم اپاته اپاته پاته 😭😭😭😭 

از پاییز و حالو هواش متنفرم از ۸ آذر متنفرمممم خدا کمکم کن 💔🥺

😂😂😂😂😂😂😂 امشب تا صبح تو خواب هی میگم اپاته اپاته پاته 😭😭😭😭

تازه درک می‌کنی من چی میکشم خواهر

همش اپاته اپاته اپاته

منم فکر کردم زیستومیگی

البته اون ا ت پ بود

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
منم فکر کردم زیستومیگیالبته اون ا ت پ بود

ادنوزین تری فسفات یادت بخیر 

چه روزایی گذروندیم

ادنوزین تری فسفات یادت بخیر چه روزایی گذروندیم

چند سالته

برا من یه 7سالی میگذره

رزی بینهایت زیبا و خوش صداس

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
2810