2777
2789
عنوان

کی حس شیشم داره میشه بیاد

91 بازدید | 16 پست

لطفا اگه میدونی از خصوصیات من همسرم بگو 

و اینکه بگو کی اشتی میکنیم سه شبه قهریم هر کدوم یجا میخوابیم🥲🥲💔

اصلی ترینش این ننه عفریته شوهرم کی میمیره راحت شم از دستش از بس غصه خوردم دق کردم از دست این عوضی

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با اجازه اسی سوالم ::یک خونه نیمه ساز دارم داخل کوچه ۶ متریدور و برش ساخته شده فقط یک طرفش ساخته نشد ...

چه سوالیه مگه میشه چیزی بالا نره شب بخوابی صبح بلند شی بالا میره حالا تا خونه بسازن صد درصد عزیز من😂

شوهرت مغروره

و دوست نداره روی حرفش حرف بزنی و باهاش بحث کنی

چرا جلو شوهرت به مامانش بی احترامی میکنی آخه

مشاوره برای بانوانی که اضافه وزن دارن و مشاوره برای حل مشکل  ناباروری "ورود آقایان ممنوع "

شوهرت مغرورهو دوست نداره روی حرفش حرف بزنی و باهاش بحث کنیچرا جلو شوهرت به مامانش بی احترامی میکنی آ ...

اره راست میگی 

نه مامانش خالمه اصلا چ جلو شوهرم چ پشت شوهرم بهش بی احترامی نمیکنم 

کی اشتی میکنیم 

خصوصیات خودم

جانم

لطفا اگه میدونی از خصوصیات من همسرم بگو 

و اینکه بگو کی اشتی میکنیم سه شبه قهریم هر کدوم یجا میخوابیم🥲🥲💔

اصلی ترینش این ننه عفریته شوهرم کی میمیره راحت شم از دستش از بس غصه خوردم دق کردم از دست این عوضی

لطفا اگه میدونی از خصوصیات من همسرم بگو و اینکه بگو کی اشتی میکنیم سه شبه قهریم هر کدوم یجا میخوابیم ...

جفتمون مغرورید و لجباز و  و نمی‌خواهید غرورتون بشکنه دوماه دیگه آشتی میکنید 

فقط آشتی کردید شیرینی من یادت نره 😉😉

جفتمون مغرورید و لجباز و و نمی‌خواهید غرورتون بشکنه دوماه دیگه آشتی میکنید فقط آشتی کردید شیرینی من ...

دووماااه دیگه  اووووو 

کی میاد جلووو؟؟ 

اگه قراره تهش مثل همیشه من برم تا همین امشب برم

2810