2777
2789
عنوان

وای بچها خدایی شما گوشت چرخ کرده میخرید میشوریدش آخه چطوری

| مشاهده متن کامل بحث + 1189 بازدید | 83 پست

یادش بخیر یه تاپیک بود اینجا گوشت چرخکده رو می‌شست بلوایی شده بود🤣🤣🤣🤣

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

ماعم میشوریم ولی تصورتون از شستن چیجوریه😂

نه اونجور که مثل لباس چنگ بزنیم و بشوریم

میریزیم تو آبکش یه دور ساده آبکش میکشیم

بعد میزاریم آبش بره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معروف ترین اشپز ترکیه میگفت حتی خود گوشت هم نباید شسته بشه😐

معذرت میخوام بلانسبت اونا ب شستن باسن هم اعتقادی ندارن ولی ما میشوریم

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
معذرت میخوام بلانسبت اونا ب شستن باسن هم اعتقادی ندارن ولی ما میشوریم

وای ترکیه مسلمانه خیلی هم تمیزن عزیزم

جدا از این مساله ی گوشت واقعا با سلیقه هستن

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  
اصلا چرخکرده نمیگیرم بدم میاد .گوشت میگیرم میشورم خودم چرخ میکنم

مامان منم همش میگه نمیشورن و بدش میاد

ولی همیشه میگه اذیت نکن ولی گوش نمیکنه اماده بخره

قشنگ از کت و کول میوفته اون روز

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰

سم خالصه نی نی سایت یعنی چرخ‌کرده چطوری می شوند مگه گوشته آخه بعدم وقتی که می پزید هر میکروبی که داره از بین می ره اگر هم نره هیچی برای سلامتی مضرر نیستش والا این همه خارجی ها استیک نیمه پخته می خورند هیچ چیز شون نمی شه دیگه افراط نکنید 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
2810