2777
2789

سلام مامانا شرمنده یه سوالی داشتم خیلی نگرانم کرده من تازه وارد نه ماهگی شدم الان چند روزه سرما خوردم دوروزی سرفه داشتم این باعث میشد که یه صداهای عجیبی از واژنم و شکمم بشنوم الانم شب موقع خواب وقتی میخوام این پهلو اون پهلو بشم بازم همون صداهارو میشنوم 

و اینکه چند هفته ایه دقت کردم معذرت میخوام وقتی باد معده تخلیه میکنم بچه از تو شکم میپره انگار میترسه از صداش🥲😅😂 میخوام ببینم خطری چیزی نداره براش ؟ 

و این صداها که میشنوم شب موقع خواب طبیعیه یا نه؟ 

ممنون میشم راهنمایم کنین 😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستش نمیتونم بگم حرفات صحت داره یا توهم زدی

بعدش اینکه اینقدر مگه صدای باد گلوت بلندههه!🥴

ولی من ماه اخر ک بودم وقتی یهو ی صدای بلند نزدیکم ب وجود میومد نی نی محکم تکون میخورد 

قشنگ واکنش نشون میداد

الانم همبنه ب صدای بلند حساسه 

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰
راستش نمیتونم بگم حرفات صحت داره یا توهم زدیبعدش اینکه اینقدر مگه صدای باد گلوت بلندههه!🥴ولی من ماه ...

باد گلو نه باد معده صداشم بلند نیست کلا خیلی خودمو تو استرس و در معرض صدای بلند قرار ندادم سعی کردم همش همه جا اروم و ساکت باشه ولی مثلا میشه گاهی وقتا باد معده که دارم با اینکه صداش بلند نیست انگار بچه میپره تو شکمم انگار میترسه نمیدونم بخدا