2777
2789

شوهرم ماهی نمیخوره اصلا خوشش نمیاد منم تو فریزرم ندارم خودمم زیاد خوشم نمیومد چند روز بود هرچی میدیدم اگه نمیخوردم از ذهنم نمیرفت دیروز بیبی چک گذاشتم مثبت نشون داد امروز آزمایش دادم منفی بود نمیدونم باردارم یا نه ولی از دیروزه همش اون ماهی تو ذهنمه به شوهرم گفتم امروز برام ماهی بگیر( البته نمیدونه بیبی چکم مثبت شده) گفت دستم خالیه آخر هفته حتما برات میگیرم من خودم پس انداز دارم ولی یه جایی که ماهی خوب میفروشن دوره منم نمیتونم برم خودم بگیرم باید منتظر بمونم شوهرم بگیره امروز همش به خودم میگفتم برم به مامانم بگم برام از اون ماهی سرخ کنه یا میترسم شک کنه باردارم چون که مطمین نیستم باردارم و اصلا نمیخوامم باردار باشم چطوری از ذهنم ببرم بیرون تا آخر هفته صبر کنم تا شوهرم بخره…. یکمم از این ناراحتم میگم پدرم این همه ماهی گرفته چی میشد یه دونه ماهیم برای من میگرفت میگفت برای دخترمم بگیرم خیلی بود حدودا ۲۰ کیلو میشد یعنی تا الان نشده یه هندونه بگیره برام بگه دخترم ببر بزای تو گرفتم وضعشم خوبه ها

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

وقتی ازمایشت منفیه باردار نیستی

ازمایش خیلی خیلی معتبر تر از بیبی چکه

هردو یچیز رو چک میکنن

یکی از خون

دومی از ادرار

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکنید🙂‍↔️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهش بگو یه تیکه ماهی ورمیدارم بعد خودت برو سرخ کن مامانته دیگه ادم با مامانش نتونه راحت باشه باکی باشه

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂

من باشم نمیگم 

سعی کن خودت بخری نمیتونی از اسنپ سفارش بدی؟

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱

دیگه تو شوهر کردی، پدرت بیاد ماهی و فلان برات بخره😑😑

آزمایشم منفی شده دیگه ،باردار نیستی...

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم

اگه آزمایش منفی بوده پس باردار نیستین.اینقدر فکرتون رو مشغول نکنین دیگه نهایتا از اسنپ فود یه پرس ماهی سفارش بدین 

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 

منم نمیگم داراهستیم و..ولی مثلا مامانم دستش تنگه بیاد خونمون میگم چی میخای بردار ببر یا مثلا چیزی داشته باشیم ک دلش بخواد میپزم هرچند خیلی فرق گذاشته قدیم عصابم خورد میشه

کارزار خروج افغان ها رو امضا کن👇https://www.karzar.net/136819
2810