2777
2789
عنوان

قراره خواهرشوهرم بشه بچمون😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1568 بازدید | 66 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی سریام میگن اشکال نداره ولی تو شرایط مشابه خودشونو جای طرف نمیزارن .خدایی هرچی برا خودتون میخواید برااین بنده خدام بخاید.

❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️

مادرشوهرتون چی زندس؟ بچس گناه داره ولی خیلی سخته اگه پیش شما بمونه مسئولیت زیادی داره

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
ی سریام میگن اشکال نداره ولی تو شرایط مشابه خودشونو جای طرف نمیزارن .خدایی هرچی برا خودتون میخواید ب ...

فقط بلدن حرف بزنن زندگیم نابود شد الان سه هفتس خونم نرفتم از دست شوهرم اینم شروعشه

فقط بلدن حرف بزنن زندگیم نابود شد الان سه هفتس خونم نرفتم از دست شوهرم اینم شروعشه

اره بابا خیلی سخته یک روز دو روز اقا یک ماه دائم ک نمیشه توام خلوت میخوای با شوهرت

❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️
خداروشکر داره .میگن مادری کن انگار گفتم مادر نداره پدرش فوت شده مادر داره

چیزی نیست زیاد حساس شدی بالاخره برادرش نمیتونه بهش بی تفاوت باشه شما دور از جون خودتو بزار جاش اگه مادرتون نبود یک خواهر کوچیک داشتید ولش می‌کردی

مادرشوهرتون چی زندس؟ بچس گناه داره ولی خیلی سخته اگه پیش شما بمونه مسئولیت زیادی داره

اره بابا خانواده داره .

پیش ما نیست خب میگم بریم تو یه ساختمون بد میشه چون دیگه یکسره خونه ی ماعه قبلا تو یه ساختمون بودیم اینجوری بود

2810