2777
2789
عنوان

تصمیم‌گرفتم دیگ پامو خونه خواهرم نزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 22 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین تو هم یه چند وقت بعد پیام بده بگو اون پولمونر رو پس بده .چجوریه خودتو نمیخوان ولی پولتو خوب میخوان ؟ والا ! ما هم از این آدما داشتیم تا وقتی پول بدی بهشون خوبن بعد به نیلسون رفتار نکنی دیگه تو میشی بده . ما به یکی 10 تومن پول قرض دادیم بعد از ده سال اونم ذره ذره بهمون پس داد که بعد از ده سال باهاش هیچ کاری نمیشد بکنی اونموقع با پولش میشد یه پراید خرید ولی وقتی پس داد هیچ کاری نمیشد کرد 

متاسفم

خواهرای منم همینن

دو ساله با مادرم و یکی از خواهرام قهرم بقیه خواهرا انگار خوشحالن هیچ اقدامی نمیکنن واسه آشتی دادنمون

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
ن دوس ندارم دل کسی بشکنه

خب دیگه وقتی دوس نداری دل کسی بشکنه باید منتظر شکستن دلت باشی تازه حواستم باشه لبه های تیزش جایی نخوره گلم وقتی هیچ وقت ناراحتی تو نشون ندی بقیه هم با خودشون میگن این یا ناراحت نمیشه و جنبش بالا یا معذرت میخوام کلا شوته بی خیال این یکی