2777
2789

خانما دوسال پیش بخاطر بحث شوهرم با خانواده خواهرم قطع رابطه شدیم. ناگفته نماند ک همسرم مقصر بود. ولی خب اوناهم زیاد حرف زدن و ما گردن کج کردیم. من ک واقعا هیچ کجای این بحث نبودم.

این دوساله اکثر جاها بخاطر حضور اونا نرفتم. حتی خونه بابام روز سال تحویل نرفتم ک اونا راحت باشن. روزای بعدش میرفتم

حالا یکی دیگ از شوهرخواهرام چشمشو عمل کرده بود خیلی ب گردنمون حق داشت. من یک هفته صبرکردم اونا برن ک بعد ما بریم یوقت یهو بهم نخوریم.

و خلاصه دیشب ک جمعه بود رفتیم.

تا رسیدیم شاید ی ربع هم نشد باورکنین من حتی آب یا چای هم‌ نخورده بودم. دوتا مرغ برده بودیم همراهمون.

خلاصه ی ربع نشده بود دخترخواهرم بهم گفت خاله اینا پیام دادن ک میخایم بیایم! )اون خواهرم ک من باهاش قهرم(

من بهش گفتم بهشون بگو ما اینجاییم دیدم انگار دوس نداشت بگه

راستش دلم میخاست آشتی کنیم. گفتم بمونم دیگ بدتر از بحث دوسال پیش ک نمیشد

حالا اگر میفهمیدن ماهستیم و میومدن هم ک دیگ اطلاع داشتن

بعد دوسه دقیقه دیدم باز دخترخواهرم صدام زد گفت خاله اینا گفتن حرکت کردیم!! خیلی دلم شکست. واضحا داشت بهم میگفت ک شما برید. بخدا حتی اب هم هنوز نخورده بودم. 

پاشدیم ک بریم. دیدم خواهرم و دخترش خییییلی سرد تعارف زدن ک اگ شوهرت میخاد بره. تو میخای بمون

من ک دل خوشی از شوهرم ندارم ولی چطور میشه خب. بعد ۲۰ تومن پول شوهرمو ندادن هنوز

الان دلم داره میترکه از غصه

از دیشب ی زنگ بهم نزد ک ببخشید این همه اومدی ده دقیقه هم نموندی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید خواهرت فکر کرده شما ناراضین و میخواسته معذب نشی 

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱

حتما ترسیدن دوباره دعوا بشه اما بگم بخاطر شوهرت با خانوادت قطع ارتباط نکن. کارشون هم اصلا توجیه نداره . با ناراحت کردن خودت رفتار اونا درست نمیشه

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔 ......
خب به اون یکی خواهر میگفتن اینا اینجان تا اونا نیان

اره اینم حرفیه

باز حداقل یه تلاشی نکرده اشتیشون بده

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
2810