2777
2789

فقط ی ترم دارم که لیسانس کوفتیم بگیرم.انقدر بی انگیزه شدم که اصلا درس نمیخونم منتظرم فقط الکی الکی درسارو پاس کنم.دلیلشم اینه که اینده روشنی برا رشتم نمیبینم.مترجمی زبان خوندم.اره الان شاید بگید برو موسسه زبان و تدریس خصوصی و....تو موسسه زبان پولی که میدن انگار فوشه.شاگردم همیشه برا تدریس خصوصی نیس که نیس‌.برا استخدام های دولتی هم خیلی خیلیییی کم رشته منو میخوان.کاش یکی بود تو ۱۸تا ۲۲سالگی مجبورم میکرد حسابی درس بخونم و الان ی شغل ثابت و خوب داشتم.خستممممم ۴ساله دارم فروشندگی میکنممممم.هر دو سه ماه ی بار اخراجم میکنن.دیگه روانی شدم.حتی خدا بهم تن سالم نداده که برم هنر یادبگیرم دیسک گردن و کمر و زانو درد دارم

شما بگید چیکار کنم؟ناامیدم.۲۵سالمه هنوز شغل ثابت ندارم😔

چرا اخراج میشی 

. افق کوروش و اینا کار بکن

یا منشی دکتر 

یا هتل داری  . چون بیشتر مترجم میخوان هتلا

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت کن،الان انقدر معلم کم دارن که رو هوا میگیرنت،لااقل شغل ثابت داری،میتونی هم یه شیفت بری،هم دوشیفت،هم دانش آموزاتو واسه خصوصی کاور کنی،لااقل خیالت از یه آب باریکه ثابت راحته

من میخواستم زبان بخونم

لحظه آخری پشیمون شدم رفتم حقوق

کارای سبکتر مثل حسابدار و منشی و اینا انتخاب کن

که زیاد بهت فشار نیاد

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

الهی من بمیرم واست آجییی که اینجور تاپیک نزنی

بخدا دنبال کارای چیپ نرو اصلاااا،توی آزمون فرهنگیان و آموزش و پرورش میتونی شرکت کنی،توی آزمون استخدامی شوراهای حل اختلاف و دادگاه های صلح میتونی،

ولی باز ناامید نشو ،هرجا آزمون استخدامی دولتی دیدی میخوان بگیرن از چندماه قبلش شروع کن خوندن،دنبال کارای اینجوری باش که میگی زانو درد و دیسک داری که هروقت خودت خواسی بتونی بشینی،هروقت خواسی پاشی راه بری ،خلاصه عنوان زیاده بخوام تک تک اسم ببرم ولی اکثر جاهای دولتیه اینجوری به شدددت نیرو کم دارن