2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۱۹ سالمه دیروز دیدم موهام از ریشه داره سفید میشه ساقه مشکی ریشه سفیدخیلی حقیقتا اذیت شدم چند وقت ...

نه من دو تا موی جدید در اوردم 

یکی اوایل ۱۹ 

دومی اواخر ۱۹ 

حقیقتا این چند وقته خیلی تو استرس و فشار عصبیم

عاشق پیتزا 🍕❤️

نه من دو تا موی جدید در اوردم یکی اوایل ۱۹ دومی اواخر ۱۹ حقیقتا این چند وقته خیلی تو استرس و فشار عص ...

دقیقا منم

معده و دردای عصبی و لرزش پا و ... بس نبود موهامم سفید شد

کاربری صدهزارم

۲۲

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچها من 31سالمه .بنظرتون زود موهام سفید بشه؟شقیقه هام سفید شدن

من ۱۹ سالمه داره سفید میشه🥲🥲ارثی نیست برای ما ولی خیلی چند وقته فشار روحی عصبی روم بوده

کاربری صدهزارم

۱۴ به خاطر ارث

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

با وجود بی نهایت بی بی فیس بودنم ولی موهای سفید پیدا کردم از ۲۷ سالگی 

همممه میگن نهایتا ۲۲ سالته

با این که ۲۹ هستم

ولی چند روز پیش یکی اول گفت ۲۰ سالته 

بعد گفت نههه موهات سفیده پس خیلی بزرگتری و فهمیدم دیگه گذشت دوران جوانی😂😂

دقیقا منممعده و دردای عصبی و لرزش پا و ... بس نبود موهامم سفید شد

حالا این دردا به کنار 

وقتی موی سفیدتو میبینی عجب دردیه سر هیچ و پوچ 

موهامون سفید شد الکی الکی 

اصلا ی حس بد غیر قابل توصیفیه که چقدر اذیت شدیم

عاشق پیتزا 🍕❤️

حالا این دردا به کنار وقتی موی سفیدتو میبینی عجب دردیه سر هیچ و پوچ موهامون سفید شد الکی الکی اصلا ی ...

اخ گفتی

من‌یه بلاها از استرس و اعصاب و افسردگی سرم اومده همه‌ازمایشا سالم فقط از اعصاب

دیروز دیدم موی سفیدمو فهمیدم چقدر درد کشیدم که حقم نبود

کاربری صدهزارم
2810