2777
2789
عنوان

ظاهرخیلی مهمه توازدواج بیان علتشو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 54 پست
آرهولی ظاهر طرف باید به دلت بشینهالان همسر من شاید به چشم همه عادی باشه،ولی من عاشق ظاهرشم و به چشمم ...

بله درسته

اینکه به دل هم بشینن کافیه به نظر من

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نهههه این صحبتا نمیشه کلا من ۲۵ اون ۲۳

ازش بزرگ‌تری؟مواظب باش ناخودآگاه براش مادری نکنی 

چون خانوم هایی که بزرگترن ممکنه بخوان برای شوهرشون نقش مادر داشته باشن

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
زندگیمون که بدنیست ولی میدونم قیافمو دوس نداره

خواهر اصلااا اینطور فکر نکنید و تلقین نکنید، اگر دوست نداشت که باهاتون ازدواج نمیکرد

من یکی از دوستانم همسرش از نظر قیافه خیلی بالاتر از دوستمه، اما واقعا عاشقشه. عشق و محبت دست خداست

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر خودت قیافتو دوس نداری باعث شدی اونم دوس نداشته باشه من دیدم زنایی و که انقد اعتماد بنفس داشتن ...

نه کلا توحرفاش و اینا یه وقتایی یه چیزایی میپرونه 

من کلا نه درباره قیافه خودم نه درباره قیافه اون نظر نمیدم فقط تودلم

هر بژی کورد
الهی خب قبولش نمیکردی چه کاری بود

بارها خواستم ازش جدا بشم، نذاشت با حس عذاب وجدانی که بهم میده، با تهدید به اینکه فلان بلا رو سر خودم میارم، و.. . و... و.... 

هر کاری میکنه تو چشمم پررنگ باقی نمی مونه، چون مشکل جای دیگه اس😢

بیشتر خودت قیافتو دوس نداری باعث شدی اونم دوس نداشته باشه من دیدم زنایی و که انقد اعتماد بنفس داشتن ...

این شوهر منه🤣

من قیافم معمولیه ولی اعتماد به نفسم بالا

شوهرم فکر میکنه مثل من یدونه هست در جهان🤣انقدر تعریف میکنه از من انگاری من ملکه ی زیبایی هستم🤣🤣🤣🤣🤣

دیروز عکس میگرفتم غر میزدم که چرا امروز بد میفتم

میگفت اون گوشیو باید انداخت سطل آشغال عروسک من تو عکساش خوب نمیشه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نمیدونم چی هستم ولی هرچی هستم مشکل نداریم باهم عزیزم

خداروشکر عزیزم

همیشه خوشبخت باشید و پایدار❤️

این شوهر منه🤣من قیافم معمولیه ولی اعتماد به نفسم بالاشوهرم فکر میکنه مثل من یدونه هست در جهان🤣انقد ...

من اگه ازخودم تعریفای الکی کنم شوهرم بابولدوزر از روم رد میشه بیخیال 

هر بژی کورد
من اگه ازخودم تعریفای الکی کنم شوهرم بابولدوزر از روم رد میشه بیخیال

یعنی ازت تعریف نمیکنه؟

نه کلا توحرفاش و اینا یه وقتایی یه چیزایی میپرونه من کلا نه درباره قیافه خودم نه درباره قیافه اون نظ ...

پس یه کاری کن توهم از قیافش ایراد بگیر😅 و به جاش از خودت تعریف کن بگو مثلا فلانی گفت چه چشمای قشنگی داری نزار هیچوقت ازت ایراد بگیره

2810