2777
2789
میشد خیلی خوب میشد ولی من نرم اونجا اونم نمیاد اینجا بخوابه عقده ای مجبورم هفته ای یبارو فقط من برم ...

یسوال اگه دوست داری جواب بده 

رابطه جنسیتون در چه حده منظورم دخول نیس از چ راهی ارضا میکنید همو

یسوال اگه دوست داری جواب بده رابطه جنسیتون در چه حده منظورم دخول نیس از چ راهی ارضا میکنید همو

دخترم هنوز،معاشقه دیگه ولی سخته واقعا شرایط همه چی باشه و نتونی😂😐

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشد خیلی خوب میشد ولی من نرم اونجا اونم نمیاد اینجا بخوابه عقده ای مجبورم هفته ای یبارو فقط من برم ...

اگر اینجور اخلاقی داره شوهرت اشکالی نداره هفته ای یه بار زیاد نیست

فقط حواست جمع کن سوتی ندی🔞😂

💍👩‍❤️‍👨
اگر اینجور اخلاقی داره شوهرت اشکالی نداره هفته ای یه بار زیاد نیستفقط حواست جمع کن سوتی ندی🔞😂

من اوضام خیلی بده دوتا داداش مجرد دیگه داره و یه جاری عقدی دیگه ام با خودم دارم که خیلی شوهر پرو میکنه برده شوهره میاد هفته هفته پلاس میشه اونجا میگه اینجام دیگه خونه خودمه عین خونه خودش میمونه اینم از من انتظار داره مث اون باشم 😐من پنج شنبه میرم جمعه غروب انگار اضافیم 

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

من اوضام خیلی بده دوتا داداش مجرد دیگه داره و یه جاری عقدی دیگه ام با خودم دارم که خیلی شوهر پرو میک ...

خب باهاش صحبت کن اگر واقعا راحت نیستی

بگو اومدنی میام ولی خواب رو واقعا نمی تونم و این حرفا فقط با جنگ و دعوا طور نگو که مردا بدتر لج میکنن

💍👩‍❤️‍👨
خب باهاش صحبت کن اگر واقعا راحت نیستیبگو اومدنی میام ولی خواب رو واقعا نمی تونم و این حرفا فقط با جن ...

اونم مال من واقعا حوصلم نمیکشه دیگه چند ماه اول ینی شاید ۸و۹ماه اول اونقدر بحث و دعوا داشتیم با اینکه عاشقانه بود اون میگفت غلط کردم منم همین طور میگفتم اصلا ازدواج برا چیم بود الان چند ماهه رگ خواب هم اومده دستمون میدونم آدم سیریشی اون یروز تو جهنم میمونم چاره ای ندارم که هم رابطش با خانوادم حفظ شه هم ناراحت نشه هم نره رومخم 😂

ببین من به زودی عقد میکنم هم خودش و هم من میخوایم رابطه کامل داشته باشیم، بد هست به نظرت؟؟؟

هم سنتون بالاست هم اگر رسم دستمال ندارین عیب نداره شرایط متفاوته،آزمایش اینا که دادی چکاب شدی اولیه؟!طرفت بشناس اگر آدمی نیست که بعدا بزنش تو سرت چرا که نه البتع پرو نشه دوران عقد طولانی کنه چون دیگه تشنه رابطه نیست سنتونم اوکیع برا تشکیل زندگی زودتر عروسی بگیره بهتره

هم سنتون بالاست هم اگر رسم دستمال ندارین عیب نداره شرایط متفاوته،آزمایش اینا که دادی چکاب شدی اولیه؟ ...

ببین ما هر دو سنمون تقریبا بالاست و ایشون ۱۵ سال از من بزرگتره، بچه نیستیم و هر دو تحصیلات عالیه داریم یعنی بلوغ فکری داریم و پخته هستیم مخصوصا نامزدم، خیلی انسان خوبیه، جدی میگم، بین خودمون باشه خیلی دوست دارم توی عقد س ک س کامل داشته باشیم اونم همینطور😅. 

ببین ما هر دو سنمون تقریبا بالاست و ایشون ۱۵ سال از من بزرگتره، بچه نیستیم و هر دو تحصیلات عالیه دار ...

خوب اوکیه دیگه راحت باشین بچه که نیستین😂😐ولی با بچه وجدانا خزش نکنین دیگه حواست باشه لطفا

تقریبا هرروز وردلمه ولی من دوس ندارم هفته ای یبار بس بود تازگیا اینجوری شدع هرروز

لذت ببر هررروز پیشته

من ارزو داشتم الان جای تو میبودم یکی بود باهم عاشقی میکردیم تو پاییز

ولی حیف....تنهام همش غصه میخورم

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰