2777
2789
عنوان

همسرم بلاخره این نقطه ضعفمو به روم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1149 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من عروسی جز خانواده ام و دوستام کسی نبود من خانواده اشم بهم حرف گفتند

چیا گفتن؟ من فکر کنم دردسرام شروع شده دیگه همسرم اصلا جزئی نگر نیست به هیچ وجه ولی خب بالاخره متوجه میشه که ورا هیچ رفت و امدی نیست چرا دورمون انقد خالیه

چرا اخه؟ هرکی تو فامیل عروس و داماد گرفت ما دعوت کردیم پاگشا کردیم الان همونا اصلا به روشون نمیارن

نیارن بیشعورن از بس ببین برات مهم نباشه اگه بی تفاوت بودی حرف شوهرت برات مهم نبود بگو ما فامیلامون رفت و آمد ندارن اگه من بخوام از فامیلامون برات بگم غم خودتو یادت می‌ره اینقدر خوبه الان نمیبینمشون والا

راحت بگو فازمون یکی نیست این خیلی طبیعیه و اصلا خجالت نداره چرا خورد بشی یه چیز رو انقد برا خودت بزر ...

برای خودم این قضیه بلد شده و تبدیل شده به وسواس فکری اینکه چرا بقیه رفت و امد دارن ولی ما به هرکیی خوبی میکنیم جای اینکه دوستمون بشه دشمنمون میشه

ما کلا عروسی برادر سه تا از فامیلامون اومدن ۳۰ نفرم نبودن

واای چقدر کم من برای همین نمیخوام عروسی بگیرم عقدمو مفصل گرفتم که عروسی نگیرم چون فامیل ادمی زادی نداریم

چرا اخه؟ هرکی تو فامیل عروس و داماد گرفت ما دعوت کردیم پاگشا کردیم الان همونا اصلا به روشون نمیارن

بگو ما کلا رسم اینجور چیزها رانداریم 

فقط درجه یک ها دعوت می کنند خواهر وبرادری چیزی 

منم کسی جز خواهربرادرهای خودم و خواهربرادرهای همسرم دعوت نکرد وبهمون کادو نداد

دیگه هرخانواده یک رسمی داره بااین گرونی کسی دنبال مهمون بازی نیست 

بعدهم بگو پس چقدر بعدا باید به فامیل های شما کادوبدهم و دعوت کنم کاش اونهاهم دعوت نمیکردن ولبخندبزن🤣

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

اسی ناراحت نشو لطفا ولی همسر منم مثل شما با هیچکدوم از اقوامشان رفت و آمد ندارن طوری که حتی عروسی ها هم دعوتشون نمیکنن!اوایل عروسی همش از بدی فامیلهاشون میگفت،اینکه چقدر بد هستن و به اینا بدی کردن و...الان بعداز۱۵سال فهمیدم ایراد از خانواده شوهرمه نه فامیلهاشون؛از بس خاله زنک هستن 

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
2810