2777
2789
عنوان

بلاخره تو پریودی خودمونو بشوریم یاچی

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 60 پست

شستن زیادی و با آب سرد خوب نیس. با آب گرم فقط در حدی که پوست تمیز بشه کافیه. حمام هم حداقل ۳یا۴ روز اول نرو من خودم وقتی روزای اول حمام میرم کلا خونریزی قطع میشه و دردهام زیااااد

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه مگه میشه آدم خودشو نشوره؟!

بعد میگن چرا انقدر عفونت میگیریم😑

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

اون قدیم که میرفتن حموم عمومی و از آب خزینه استفاده میکردن و بهداشتی رعایت نمیشد و خود اون حموم منبع آلودگیا بود میگفت حموم نرید. نه الان که زیر دوش پنج دقیقه ای و سرپا خودتو میشوری.

اگر هم شستن تو دستشویی منظورته که دیگه سوال نداره! بهداشت هیچ وقت موجب بیماری نبوده

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

بشور ولی نه در حدی که هر روز بری حموم و یک ساعت تو حموم بمونی و دائم تو آب باشی. فقط بدر حد پاک شدن بشور.طبیعیه تو این دوران رحم حالت بیمار و زخم داره به عقل هم رجوع کنیم بهتره که تو این دوران بیشتر مراقب خودمون باشیم

ببین من همیشه موقع پریودیام میرفتم حمام یعنی اون ۳ سالی که میرفتم موقع پریودی حمام توی اقدامم بودم 

ولی موقع اقدام برای بچم یعنی اخرین پریودی قبل پسرم نرفتم ون یکی از فامیلامون گفت اصلا نمیره موقع پریودیش حمام منم گفتم نرم تا اینکه همون ماه که اقدام کردم بعد پریودی رفتم واقعا باردار شدم البته دارو اینا مصرف میکردم ولی واقعا حمام نره ادم بهتره چون رحم سرد میشه عفونت میگیری اون خونه ممکنه دوباره با اب بره داخل رحم چون موقع پریودی دهانه رحم بازه 

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

2810