fariba_dlv مدیر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 13790 عنوان کیا شبا درس میخونن | مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 30 پست کجا میخونین رو میز تحریر یا رو تخت من بچم و همسرم خوابن رو تخت نمیتونم بیدار میشن میز تحریر جمع کردم تخت کنار مادر دخترم و گذاشتم تو پذیرایی میرم دخترم دست میندازه میبینه نیستم گریه میکنه اصلا داستان دارم 🤣 منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان امروز | 01:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رول_پس عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 93 برنامه من اینجوریه که شبا از ساعت ۸ تا ۱۰ میخوابم و دوباره شب از ساعت ۵ تا ۱۱ صبح حقیقتا سخته ولی چون شاغلم چاره ای نیس
fariba_dlv مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 13790 آره بچه هم دارم قبلا خیلی بهتر و جدی تر بودم تو درس مادرم پیشم بود ، حمایت خوبی داشتم ، دست تنها سخت ... بچت چند وقتشه؟بر آزمون استخدامی میخونی یا کنکور؟ منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
fariba_dlv مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 13790 برنامه من اینجوریه که شبا از ساعت ۸ تا ۱۰ میخوابم و دوباره شب از ساعت ۵ تا ۱۱ صبح حقیقتا سخته ولی چو ... شغلت چیه عزیزم بر چ مقطعی میخونی؟ منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
obdklgv76 عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 2534 نه ولی چون شاغلم شبا فقط وقت دارم کی میخوابیدی پس...چیشد الان..یکن تنکیزه بده بم
رول_پس عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 93 شغلت چیه عزیزم بر چ مقطعی میخونی؟ تو لباس فروشی کار میکنم و اولین هدفم فعلا ارشد هس
obdklgv76 عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 2534 آره بچه هم دارم قبلا خیلی بهتر و جدی تر بودم تو درس مادرم پیشم بود ، حمایت خوبی داشتم ، دست تنها سخت ... نصیحت کن منوو
fariba_dlv مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 13790 تو لباس فروشی کار میکنم و اولین هدفم فعلا ارشد هس موفق باشی چ رشته ای ؟منم دارم بر ارشد میخونم چند سالته راستی اگه دوست داشتی بگو منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
obdklgv76 عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 2534 برنامه من اینجوریه که شبا از ساعت ۸ تا ۱۰ میخوابم و دوباره شب از ساعت ۵ تا ۱۱ صبح حقیقتا سخته ولی چو ... خب ۵ تا ۱۲ بخون شب بخال
رول_پس عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 93 موفق باشی چ رشته ای ؟منم دارم بر ارشد میخونم چند سالته راستی اگه دوست داشتی بگو رشتم حقوقه ۲۳ سال
fariba_dlv مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 13790 رشتم حقوقه ۲۳ سال موفق باشی من خیلی عقب انداختم ارشدم و البته یه بار انصراف دادم من 30 سالمه منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
obdklgv76 عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 2534 من از صبح ساعت ۱۱ تا ۸ شب سر کارم میگم ک ۵ صب تا ۱۰ ۱۱ بخونشل بخاب...اینجوری شب میفهمی میگن یادگیری ۲۰ دذصدشل
پریسیلا عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 2268 بچت چند وقتشه؟بر آزمون استخدامی میخونی یا کنکور؟ 4 سالشه ،نه زبان میخونم ، وقتی میبینم سرگردون میشه چون سر درسم از درس دل زده میشم همچنین اینترنت خیلی حواسمو پرت میکنه وقتمو میگیره تا بخواد مفید باشه ...بدون اونم که نمیشه ، تو فکرم دیگه بسته شبانه تا 11 صبح بگیرم حداقل6تا 11 تو گوشی باشم
رول_پس عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 93 میگم ک ۵ صب تا ۱۰ ۱۱ بخونشل بخاب...اینجوری شب میفهمی میگن یادگیری ۲۰ دذصدشل اهان منظور شما صبح بوده ،، این روش هم امتحان کردم ولی وقتی صبحا زود پامیشم خیلی کسل میشم و هی خوابم میاد، شبا برام خیلی راحتتره
obdklgv76 عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 2534 اهان منظور شما صبح بوده ،، این روش هم امتحان کردم ولی وقتی صبحا زود پامیشم خیلی کسل میشم و هی خوابم ... موفق باشی