2777
2789
عنوان

به نظرتون مادر دوست پسرم از من خوشش میاد یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 38 پست
ولش کن حسم میگ یه سلیطه گی پنهانی داره الان بهترین کار اینه توام واکنشی نداشته باشی و زیاد باهاش وقت ...

دقیقا یه سلیطگی پنهانی داره ولی در ظاهر خیلی خونگرم و مشتاق نشون میده البته فقط جلو پسرش 

اوایل رلم میگفت زنگ بزن مامانم حالش بپرس همین الان منم گوش میکردم اما دیدم اون اصلااا یبارم زنگ میزنه هر وقت زنگ کیزدم میگفت تو فکرت بودم....... چرت میگف 

خیلی وقته سراغی ازش نگرفتم ب نظرت الان فکر نمیکنه اوایل میخواستم خودمو نشون بدم که الان دیگه کاریش ندارم؟ 

اومده فرهنگ و سطح خانواده و خودت رو ببینه.احتمالا خیلی خوشش نیومده ولی جلو پسرش نمیگه.تو دلش میگه حا ...

نه کلا از اول قبل اینکه ببینه هم همینجور بود تازه ما هم از نظر مادی هم از نظر تحصیلات هم قیافه ازشون سریم والا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا یه سلیطگی پنهانی داره ولی در ظاهر خیلی خونگرم و مشتاق نشون میده البته فقط جلو پسرش اوایل رلم م ...

چرا اتفاقا اولش انجام دادی الان دیگه وظیفه ت میدونه پیگیر نشی بدتر لج میکنه زنگ بزن ولی زیاد صمیمی نشو باهاش کم کم کمش کن یدفعه ای قطع بشه ممکنه تو رابطه خودتم تاثیر بزاره

چرا اتفاقا اولش انجام دادی الان دیگه وظیفه ت میدونه پیگیر نشی بدتر لج میکنه زنگ بزن ولی زیاد صمیمی ن ...

راستش خب خودمم دوست داشتم بشناسمش اوایل 

اما حالا از رفتاراش خیلی زده شدم اینکه یدونه بچه داره هیچ ذوقی نشون نمیده برام هر چی رلم محبت کنه مامانه با کاراش سردم میکنه

ب خواهرش گفته بود ایشالا یه عروس خوب نصیبم بشه خواهرشم گفته بود مگه نگفتی یه دختره رو میخواد و اینا گفته بود خب ایشالا زندگیشون خوب باشه 

نه کلا از اول قبل اینکه ببینه هم همینجور بود تازه ما هم از نظر مادی هم از نظر تحصیلات هم قیافه ازشون ...

شاید بخاطر پسرش اومده نمیومدباهم بحثشون میشد.

الانم چون زمان میبره تا شرایطتون برای ازدواج اوکی شه کاری نداره باهاتون.

حالا وقتش برسه طبق خواسته پسرش جلو میاد شایدم تا اون موقع مهرت به دلش بیوفته رفتارش تغییر کنه.

بیخیال مامانش تا وقت ازدواج، بشناسش از جوونیت لذت ببر ولی حد و مرز داشته باش هیچ وقت از عقاید و چیزایی که برات خط قرمزه کوتاه نیا.

شاید بخاطر پسرش اومده نمیومدباهم بحثشون میشد.الانم چون زمان میبره تا شرایطتون برای ازدواج اوکی شه کا ...

به نظرت الان سکوت کرده ممکنه تا دو سال دیگه که بخوایم جدی کنیم دبه کنه؟ 

اتفاقا همش دنبال اینه اون خط قرمز بزاره انگار میخواد ریاست کنه از عشق سواستفاده میکنه اما ب این موضوع خودم حواسم هست

به نظرت الان سکوت کرده ممکنه تا دو سال دیگه که بخوایم جدی کنیم دبه کنه؟ اتفاقا همش دنبال اینه اون خط ...

ممکنه دبه کنه ولی اگر پسرش واقعا بخواد حتی اگر مامانش ناراضی باشه میگیرتت، ولی راضی باشه کارتون راحت تره.

مامانا باز خوبن خواهر یا زن داداش داشته باشه اونا خیلی مامانش رو تحریک میکنن.

من خیلی سال پیش یه خواستگار داشتم مثل شرایط شما از همه لحاظ من خیلی سر بودم گفتم خانوادش بیان دیگه منو میذارن رو سرشون.مامانش مهربون بود.خواهره و عروس بزرگه مخ مامانه رو زدن چرت و پرت گفتن الکی ایراد گرفتن منم دیگه هر چی پسره التماس کرد گفتم نمیخوام و تمومش کردم.

بعضی خانواده ها لیاقت ندارن همون ادم نباید خودشو دست کم بگیره.