اول از همه یه توضیح کوچولو بدم، تو خونه ی ما شکر و قند و شیرینی کلاً مصرف نمیشه. این شیرینی پختن این مدت هم دلیل داره... محل کار همسر جان پایان سال و برای کریسمس یه جشن کوچیک برگزار میکنه و هرکسی بنا به سلیقه و توان خودش یه خوراکی همراه خودش میبره.... منم تصمیم گرفتم رولت خامه ای، شیرینی ناپلئونی و چیزکیک با تم یلدا رو واسش درست کنم که ببره🥰🥰 این شیرینی پختن های این هفته هم تمرینِ برای هفته بعدی 😁😁
مواد لازم
خمیر هزار لایه
خامه قنادی
پودر قند
پودر پسته
خمیر هزار لایه را بشکل مستطیل های هم اندازه برش میزنیم. سطح خمیر را با چنگال سوراخ کنید و داخل سینی فر بچینید.
دمای فر با درجه ی ۲۲۰ درجه
مدت زمان ۱۰ تا ۱۵ دقیقه
بعد از تکمیل فرآیند پخت، هر کدام از تکه های پخته شده را از وسط برش میزنیم.
من برای هر شیرینی ۴ لایه در نظر گرفتم، سطح لایه ها را خامه بزنید و لایه به لایه تکرار کنید. من کناره های ناپلئونی رو هم خامه زدم و کاور کردم. (تعدادی از لایه ی رویی یا لایه ی زیری که ترد تر هست رو برای کاور پودر کنید) در آخر هم میتونید سطح شیرینی و با پودر قند و پودر پسته تزیین کنید.
بهتره که یه شب تا صبح توی یخچال باشه و بعد میل کنید😍😍🥰🥰