2777
2789
عنوان

دیشب خواب شیطان رو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صد و بیست درصد ..... شک نکن . منم پخش میکنم ،، فورا روز های اول چله بقره ،، خواب اجنه و شیطان و .... ...

طلسم داری..

من روز اولی ک پهش کردم..رفتم عالم بعد ی مدت...دقیق همون تاریخ سحرم کردن!@@

آره ادامه بده سنگینی کلان از زندگیتون میره دیگه دعوا الکی پیش نمیاد رزق و روزتون زیاد میشه سردرد الک ...

من الان خودم مریض شدم با بچه هام یکهفته هست به نظرت ربط داره؟

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
طلسم داری..من روز اولی ک پهش کردم..رفتم عالم بعد ی مدت...دقیق همون تاریخ سحرم کردن!@@

بعد پخش سوره بقره سحرت کردن؟

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
طلسم داری..من روز اولی ک پهش کردم..رفتم عالم بعد ی مدت...دقیق همون تاریخ سحرم کردن!@@

رفع شد طلسم تون ؟؟؟ . من جدیدا باز طلسم شدم ،، سه هفته س ک دارم پخش میکنم ببقره ،، خیلی افکار منفی میاد سراغم ، حس افسردگی .... ربطی داره ب طلسم و بقره ؟؟ . 

2810