2777
2789

کلاس ششم هست

درباره ی دوست شهید شما کیه؟ چرا انتخابش کردی؟ خودش میگفت شهید قاسم سلیمانی یا ابراهیم هادی

حالا هرچی خودتون میدونید بگید لطفاً 

اگر من به عنوان والد یک دانش‌آموز تو چنین موقعیتی بودم تو دفتر انشا بچه‌ام می‌نوشتم کودک من هنوز به حدی از رشد معنوی که بخواهد مفاهیم  حیات ابدی، شهادت و... رو درک کنه و توصیفی ازش داشته باشه نرسیده و لذا من ازش خواستم در این مورد انشائی ننویسه.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از گوگل کمک بگیرین

ویژگی های سردار سلیمانی

اخلاق و رفتارش

کارایی که کرد

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
اگر من به عنوان والد یک دانش‌آموز تو چنین موقعیتی بودم تو دفتر انشا بچه‌ام می‌نوشتم کودک من هنوز به ...

خب از الان باید آموزش داده بشن که کی بودن و چرا شهید شدن البته به زبان خودشون

دوست شهید من در واقع.. دوستان شهید من و ما هستند اما حال ازیکی ازاین دوستان باصفا و با معرفت کمی مشق میکنم 

سردار حاج قاسم سلیمانی مردی از دل خورشید و کویر 

از شهر تاریخی کرمان...

کسیکه تا لحظه ی اخر در قلب دشمن جنگید و جان خودش رو ب خالق خودش بخشید 

کسیکه خونه رو خودش رو حسینیه کرده بود و امنیت چندمیلیون ادم به دست اون بود 

کسیک ازجان امانتی مردم بدستش خوب امانتداری کرد 

جان داد ولی نگذاشت جان بدهند 

خدایا کاری کن تا بتوانیم راه دوست های شهیدمان را روشن تر از قبل کنیم 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
خب از الان باید آموزش داده بشن که کی بودن و چرا شهید شدن البته به زبان خودشون

تربیت معنوی و اعتقادی یک کودک و نوجوان به ظرافت‌ و دقت خیلی زیادی نیاز داره.

این رویه‌ها که تو نظام آموزشی‌مون به طور مشابه سایر تصمیمات فرهنگی، وادار کردن، در عمل انجام شده قرار دادن، القا کردن رو به جای قانع کردن، استدلال، فرصت متفاوت اندیشیدن،  سرلوحه قرار می‌ده؛ نتیجه‌اش رو نشون داده چی می‌شه! خروجی‌شو همین الان تو جامعه می‌بینیم‌ و باید درس بگیریم. باید بفهمیم عقیده و فرهنگ با چماق و دستور و... اعتلا پیدا نکرده و نخواهد کرد!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم.