2777
2789

یاد میگیرن از محیط

ولی بچتونو میتونید کنترل کنید و بهش بگید درست نیست

بعضی از بچه ها خیلی حرف گوش کن و خوبن(کلا ذاتن) لجبازم‌نیستن امیدوارم بچه ی شمام اونجوری باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سلام من راهنمایی در این زمینه نمیتونم بکنم.اما شماره ۱۴۸۰ رو بگیر از ساعت ۹صبح تا ۹شب جواب میدن.در هر زمینه ای مشاوره رایگان دارن صحبت کن شاید به کارت اومد.خودم چندبار زنگ زدم و کاربردی بود واقعا

برگردین به رفتار خودتون تو خونه جلوی بچه. غیر ممکنه تو خونه از گل و بلبل حرف بزنید ولی بچه بد دهن بشه. درسته از مدرسه هم یاد میگیرن ولی اینجوری بد دهنی نمیکنن معمولا آگاهن به اینکه این حرفا زشته

برگردین به رفتار خودتون تو خونه جلوی بچه. غیر ممکنه تو خونه از گل و بلبل حرف بزنید ولی بچه بد دهن بش ...

پسر من قبلاً باباش این حرفا رو میزد العان سالهاست پسرم تکرار می‌کنه و می‌خنده حرفایی که بگم شوکه میشی

ببین چون سنش یکم بزرگ و داره عاقل میشه من بودم میگفتم مامانی زشته این کلمات و معنی خوبی نداره و ماکه خانواده با شخصیتی هسیم و هیچ وقت اینارو نمیگیم شما ک استفاده میکنی بقیه فک میکنند بابا ب من اینارو میگه ک تو یاد گرفتی لطفا اینا رو نگو بجاش بگو مثلا بی وجدان 

بی شرف و ...

ولی اگر بچا تر بود باید بی توجهی میکردی انگار ک نشنیدی یا کلمه جایگزین میزاشتی مثل کش دار وگر بود میگفتی منظورت خطکش بیا عزیزم و...

2810