پندپارسی مدیر استارتر عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 817 عنوان بهترین قرص آهن که یبوست نیاره 143 بازدید | 36 پست چی هست اسید فولیک جدا دکتر داده قرصم تموم شده میخام بگیرم نمیتونم برم دکتر قرص آهن که آزاده کم خونی شدید دارم امروز | 00:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سنوریتا عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 24897 گیاهی بخورمثل اسفناج ، عدس ، کشمش ، خرما ، انجیریا جگر از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم! 😂🤌🏻
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 12585 ففول مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
پندپارسی مدیر استارتر عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 817 گیاهی بخورمثل اسفناج و عدسیا جگر سرم آهن میزنم کارم از اینا گذشته
پندپارسی مدیر استارتر عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 817 من فروفورت گاین میخورم یبوست نمیشم اتفاقا دوست بارداره گفت دکتر اینو داده توش اسید فولیک نداره؟
محنا۲ عضویت: 1403/02/07 تعداد پست: 226 درست میگی؛من تازگیا آزمایش دادم آهن خونم بالاست و هموگلوبین مپایین...بعد دکتر بهم اسید فولیک داد.اسی شما هم هموگلوبین ت پایینه ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
کردلیا عضویت: 1397/07/04 تعداد پست: 9575 اتفاقا دوست بارداره گفت دکتر اینو داده توش اسید فولیک نداره؟ داره
پندپارسی مدیر استارتر عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 817 درست میگی؛من تازگیا آزمایش دادم آهن خونم بالاست و هموگلوبین مپایین...بعد دکتر بهم اسید فولیک داد.اس ... اره هم آهن هم هموگلوبین هموگلت چنده؟