2777
2789
عنوان

پسرای سایت جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 34 پست
شما مثل اینکه اصلا نخوندید من چه چیزی عرض کردم خدمتتون گفتم مردو زن نداره تو خانم ها هم هس در اقایون ...

اگه جای من بودین بهش پیام میدادین و حرفایی که تو دلتون و لیاقتش هس رو بارش کنید؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه جای من بودین بهش پیام میدادین و حرفایی که تو دلتون و لیاقتش هس رو بارش کنید؟

ن واقعا من اینلیی ک شما درخال حاصر تو تجربش کردیو کردم هیچی هم بارش نکردم

ففط ی جمله  هچیکس و هیچ چیز مث من نیس ک صادقانه دوست داشته باشه جونشو برات بده این تو اینم ادمای شهر بسم الله.

یسوال ازت میپرسم جواب من جواب خود تو خب

الان تو رابطرو تموم کن کی سود میکنه کی ضرر؟؟؟

اون کسیو از دس میده ک صادقانه دوسش داشته جونم میداده رگشم میداده تو کسیو از دست دادی ک بی ظرفیت بوده واست ارزش قایل نبوده

پس برنده تویی حله؟

༺ یک قلب و؋ـاבار کا؋ـیست🖤👌 ༻

ن واقعا من اینلیی ک شما درخال حاصر تو تجربش کردیو کردم هیچی هم بارش نکردمففط ی جمله هچیکس و هیچ چیز ...

میدونی آخه خیلی سخته بدون هیچ دعواایی و حرفی یه دفعه با بی خبریش و بلاکیش جواب رو بده

اگه حرفی زده بودم، کاری کرده بودم، 

آخه صبحش ما با هم بودیم و اون کارش جوریه که ۳ ساعت تا شهر ما فاصله داره بعدازظهرش پیامش دادم گف پشت فرمونم دارم میرم سرکار گفتم وقتی رسیدی پیام بده

دوباره دیدم پیام نداد پیامش دادم 

جواب نداد و خبری نیس ازش

و دیدم از یکی دیگه اکانتش منو بلاک کرده

چرا واقعا؟

چرا جوااب منو ابنجور باید بده آخه