2777
2789

تا حالا شده با شنیدن یه حرف یه جمله از اعماق وجود حس کنید شکستید دیکه نمیتونیم ادامه بدین حس کردین انگار مردین؟؟؟؟؟

ولی صبح بیدار شدین و خیلی عادی به زندگی ادامه دادین ولی اون جای خالی هیچ وقت تو قلبتون پر نشد 

هیچ وقت خوب نشد هیچ وقت کسی تلاش نکرد خوبتون کنه 

بگین یکم خالی بشیم 

اون حرفی که هیچوقت یادم نمیره و تا ساعت ۵ صبح منو بیدار نگه داشت و صبح تا بیدار شدم زدم زیر گریه 

بهم گفت نمیخواستم ناراحت بشی فکر کردم میشه با تو اونو فراموش کنم ولی نشد کافی نبودی 💔

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم 🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی حرفا این مدت از یکی شنیدم ، ولی خب ..نمیتونم ب زبونم بیارم

لطفا برا حاجتم ی صلوات بفرستین ❤️🥺 خیلی درموندم لطفا دعا کنین حاجتمو بگیرم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

موقع ای که برادر شوهرم گفت عیب نداره بچت دختره غصه نخوریا ایشالا بعدی 

والان بعده دختر من با اینکه کلاس دومه مقام استانی و کشوری داره وپسر اون تو ی جمع ومنهای ساده مونده و هر روز میارتش دخترم باش ریاضی کار کنه

موقع ای که برادر شوهرم گفت عیب نداره بچت دختره غصه نخوریا ایشالا بعدی والان بعده دختر من با اینکه کل ...

از بی لیاقتی خودش بوده خدا به هرکسی دختر نمیده 

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم 🥲
با رفتار یه نفر خورد شدمداااارم گریه می کنم😭

عزیزم گریه کن خودتو خالی کن خیلی خوبه ولی دیگه نذار بهت آسیب بزنه

به پسری که قول ازدواج داده بود گفتم از این رابطه که داره کش میاد خسته شدم دیگه نمیتونم ادامه بدم . ...

میدونی آدم گاهی از این که صدشو واسه یکی گذاشته و اون طرف از روش رد شده خودشو نفرین میکنه الکی نیست که الان اکثرا دختر پولکی شدن از بس اعتمادشون خورد شده