2777
2789
عنوان

از جمله اتفاق های وصلت با قومیت دیگه😁

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 42 پست
عزیزم ما تو بعضی جمعای خانوادگی باید سه زبان حرف بزنیممغزمون بعضی وقتا هنگ میکنه قاطی میکنیم

درسته عزیزم

اخه همه رعایت می کردن فقط این خانومه اینطوری بود اهمیتی هم براش نداشت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا مهم نیس

من کلا دوس نداشتم با قومیت وصلت کنم

همش دردسره

به خواهر همسرمم خیلی تذکر دادیم که دوس پسرشو کلا فراموش کنه،چون اونم دقیقا از قومیتی بود که من زمان مجردیم باهاشون کات کردم به دلایل متعدد

خدا رو شکر عاقله گوش کرد

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
اینا مهم نیسمن کلا دوس نداشتم با قومیت وصلت کنمهمش دردسرهبه خواهر همسرمم خیلی تذکر دادیم که دوس پسرش ...

منم هیچوقت همچین قصدی نداشتم اتفاقا می گفتم حتی تهران باشه شهرای اطراف تهرانم نباشه که فرهنگا فرق نکنه

بخاطر اختلاف فرهنگ خانواده مادر و پدرم 

اما در عمل چیز دیگه ای شد😄

خب من عربی بلدمحالا جدای از زبانمردای عرب عشقن😁

من حتی زبان مادری خودمم بلد نیستم، واقعا نگرانم اگه حرفی باشه یا مسئله‌ ای چطور متوجه بشم 

چطور مگه از چه نظر میگید مردای عرب عشقن

من حتی زبان مادری خودمم بلد نیستم، واقعا نگرانم اگه حرفی باشه یا مسئله‌ ای چطور متوجه بشم چطور مگه ا ...

خیلی مهربون و خونگرمن

فیزیکی هم ک دیگه نگم برات 😂

خیلی خوبه ک ی دونه تور کردی

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

اگه حس میکنی عمدی بوده شماهم مثل خودش رفتار کنولی سعی کن زبونشونو در حد فهمیدن یاد بگیری به دردت میخ ...

کم محلی می کنم بهش البته انشالله زیاد نبینمش

درست میگی در حد کمی یاد بگیرم لازمه

خیلی مهربون و خونگرمنفیزیکی هم ک دیگه نگم برات 😂خیلی خوبه ک ی دونه تور کردی

آره مهربون هست، اما نمیدونم مگه ویژگی همه اشونه مهربون بودن! 

من تور نکردم والا، اونه به زور منو نگه داشته 🤭

منم هیچوقت همچین قصدی نداشتم اتفاقا می گفتم حتی تهران باشه شهرای اطراف تهرانم نباشه که فرهنگا فرق نک ...

منم تهران دوس داشتم

مشهدی شد

ولی خب حداقل فارسه

شهرشونم با تهران همخونی داره

یعنی مشهد که میرم همون مدل تهرانه،حالت سنتی نداره،امکاناتش اوکیه و اینا

ولی با قومیتا سخته

مجرد که بودم یکیشون منو میخواست،بعد عروسی رویایی برام ترسیم میکرد بدین صورت:لباس عروس محلی میپوشی،تو عروسیمون رقص محلی داریم،عروسیمون پرجمعیته،...حالا من بدبخت داشتم حالی به حالی میشدم.دیدم نه آقا ما عروسیای رویاییمونم همخونی نداره😂

آخه ناموسا عروس و داماد با لباس محلی؟😭

من روز عروسیم کلی با ژستای کراوات بستن همسرم ذوق کردم و قربون صدقش میرفتم🥲

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
آره مهربون هست، اما نمیدونم مگه ویژگی همه اشونه مهربون بودن! من تور نکردم والا، اونه به زور منو نگه ...

آره همه مهربونن

بچسب بهش بابا چرا ب زور

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم