2777
2789
عنوان

از جمله اتفاق های وصلت با قومیت دیگه😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 41 پست
درهرصورت نمیشه بقیه رو مجبور کرد به میل شما بشن واقعا لهجه یا گویش شخصیه مگر مخاطبش شما باشید ولی تو ...

والا ادب حکم می کنه توی یک شب خودشون رو کنترل کنن دیگه

گفتم پدر خودمم یهو توی جمع خودمونی خواهر برادراش ترکی صحبت می کنه بعد عذرخواهی می کنه شاید من خیلی بزرگش کردم 

والا ادب حکم می کنه توی یک شب خودشون رو کنترل کنن دیگهگفتم پدر خودمم یهو توی جمع خودمونی خواهر برادر ...

به نظر من اصلا عذر خواهی هم لازم نیست شما حساس نشو.

شاید تا الان از سر عادت کرده باشن اما حساسیت نشون بدی یا ناراحتیتو بروز بدی ممکنا بعضیا از سر لج اذیتت کنند 

والا مگه چه حرف مهمی میزنن بیخیال 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و من چقد دوس داشتم یا ی مرد عرب ازدواج کنم😂😂😂😂

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

من ترک هستم همسرم فارس واقعا تو جمع خانواده م حتی منم با همسرم ترکی حرف میزنم ب شدت سختههه فارسی حرف زدن اون لحظه برام در حالیکه خونمون هرچقدر میگ باهام ترکی حرف بزن یاد بگیرم واقعا نمیتونم 😂😂😂

به نظر من اصلا عذر خواهی هم لازم نیست شما حساس نشو.شاید تا الان از سر عادت کرده باشن اما حساسیت نشون ...

درست میگی عزیزم 

من فتنه نیستم بخدا😁

اما خب انتظار داشتم به حرمت ما فارسی صحبت کنن

خانوادش که ماهن ماه 

این خانم فامیل نزدیکی نبود

من ترک هستم همسرم فارس واقعا تو جمع خانواده م حتی منم با همسرم ترکی حرف میزنم ب شدت سختههه فارسی حرف ...

عزیزمم

خانواده پدری منم همینن یهو از فارسی می پرن ترکی من همینطوری نگاه می کنم

بابام میگه تقصیر خودته اینهمه سال یاد نگرفتی 

میگم خب تو خونه چرا حرف نمیزنی 

و منی که طرف مقابلم عربه کلی ترس برم داشته 🤭زبان به شدت سختی دارن واقعا نمیشه یاد گرفت، اونوقت آدم ...

خب من عربی بلدم

حالا جدای از زبان

مردای عرب عشقن😁

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

2810