2777
2789
عنوان

اگه پول داشتید خونتونو بزرگتر میکردید یا

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 41 پست

اگه به مبلغ اجاره نیاز نداری خونه خودتو بزرگ کن . 

من دست و پامو تنگه در حسرت یک خونه بزرگم یه جای یه ریزه بهتر .هم خونه کوچیکه هم پایین پایین پایین شهر . 

از محله مون بدم میاد . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس حالا که اینطوره من جات بودم حتما یه خونه دیگه میخریدم و اجاره میدادم میدونی که تعویض خونه دردسرها ...

راستش خیلی میترسیم خودمونم از اینکه بریم پای معامله چون اول قطعا باید بریم‌پای معامله بعد خونه فعلی رو بفروشیم یه ذرع ریسکیه  خونمونم حقیقتا دوست داریم برای یه زن و شوهر و بچه بسه ولی خب بزرگتر هم ادم وسوسه میشه 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

من دارم خونمو میبرم منطقه بهترنود متر امیراباد دارم میخوام ببرم منطقه یک

امیر آباد که منطقه خوبیه ادمای اصیلی داره من خوشم میاد

تو خوابم نمی‌بینیم.ولی بخدا من به ویلایی ۲۰ متری ام راضی ام.۹۰ متر آپارتمان تهاتر با ۲۰ متر ویلایی

ان شالله بخرید

راستش خیلی میترسیم خودمونم از اینکه بریم پای معامله چون اول قطعا باید بریم‌پای معامله بعد خونه فعلی ...

دقیقا همینطور 

بازار و املاکیها بلانسبت درصد کمی خوباشون گرگن 

قیمت پایین خونتو میگن و منطقه پایین‌تر قیمت بالاتر میگن اصلا یه وضعی 

خیلی خیلی ریسکه تعویض خونه و خیلی سخت 

ما دو سال پیش رفتیم دنبال کارش که خونمون رو بزرگتر و نوتر کنیم ویلایی بالا شهرمون هست . نشد از دست گرگای بازار و املاکیها ما هم گفتیم گور بابای همشون ملک خودمون که منطقه عالی هست رو  بازسازی صفر تا صد کردیم به خندیدیم به حرف نامردایی که تو بازارن

خداروشکر الان هم راضییم  

دقیقا همینطور بازار و املاکیها بلانسبت درصد کمی خوباشون گرگن قیمت پایین خونتو میگن و منطقه پایین‌تر ...

خداروسکر