2777
2789
عنوان

📌تاپیک مفید شکرگذاری روزانه

57 بازدید | 14 پست

دوستان من معجزه شکر گذاری توی زندگیم دیدم 

غیر این که حس و حالتون فوق العاده میشه 

نتیجه سریع جذب میکنید

و یک نکته اگر مثلا دلتون خونه میخواد ننویسید خدایا بهم خونه بده بار منفی داره بجاش بگید خدایا شکرت بخاطر این خونه زیبایی که بهم دادی 

داشته هاتون شکر کنید 

از نداشته هاتون دور میشید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدایا شکرت بخاطر یه روز عالی دیگه 

خدایا شکرت بخاطر هوای پاکیزه و مطلوب 

خدایا شکرت بخاطر چشم های بینام 

خدایا شکرت بخاطر داشتن مادر پدر مهربونم

خدایا شکرت بخاطر غذای خوشمزه امروز 

خدایا شکرت بخاطر رسیدن به تمام کارهایم 

خدایا شکرت بخاطر تمیزی خونم 

خدایا شکرت بخاطر وسیله زیر پامون

خدایا شکرت بخاطر رزق و روزی 

به نظرت نمیشه بگیمخدا مرسی بابت خونه قشنگی که بهم قول شو دادی🤣🤣ریز میزی بریم شاید داد😅

عزیزم من به این باور رسیدم که خدا کمکم می‌کنه خونه دار بشم 

شاید بگید شما نفستون از جای گرم بلند میشه 

من از زمانی که همسرم بیکار بود تا الان که شغل عالی داره خدا رو شکر کردم و با خدا دارم به رشد و پیشرفت میرسم 

یکم بیشتر در مورد شکر گزاری بگو عزیزم🌹

باعث میشه قدر داشته هامون بدونیم 

و ظرف نعمت هامون بزرگ کنیم

شما وقتی یک ظرف کوچیک داشته باشی 

و از خدا بزرگ بخوای 

خدا ظرف پر می‌کنه 

اما فقط اندازه ظرف کوچیک میتونی نعمت دریافت کنی 

فقط با شکر گذاری میتونی ظرف بزرگ کنی 

من با شکر گذاری وضع مالی مون خیلی خوب شد

عزیزم من به این باور رسیدم که خدا کمکم می‌کنه خونه دار بشم شاید بگید شما نفستون از جای گرم بلند میشه ...

صددر صد میدونم عزیزم

نمیدونم از گفته من چه برداشتی کردی

من حتی به قدم زدن تو کوچه هم هزاران بار گفتم خدایا سپاس

عزیزم نام کاربریتونو چطور تایپ کنم تگ بشید؟ هرطور تایپ میکنم نمیشه نمیدونم چرا

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
2810