2777
2789
عنوان

میشه جوانه گندم و برای چاقی صورت با آب بخورم تاثیرمیزاره یانه خخخ

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 77 پست
میشه لطف کنی عکس برنامت رو بدی؟یا دقیقتر بگی مثلا ناهار و صبحانه و شام چی بخوریم؟من توی سن ۲۷سالگی ۳ ...

بخدا رژیمم مال دوسال پیش بود حفظ شدم 

خودت باش جهان اصالت را میستاید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا رژیمم مال دوسال پیش بود حفظ شدم

۱۰ساله هر راهی بگی رفتم

الان با حرفت یکم امیدوار شدم

چندماه انجام دادی عزیزم؟

صبحانه و ناهار و شام معمولی بخورم؟ اندازه خاصی نداشت؟

بعد صبح و عصر هم یک عدد سیب زمینی آبپز و عدسی بخورم؟

بعداز هر وعده غذایی خرما بخورم (چندتا عزیزم؟)

شیر و موز و کره بادام زمینی و جوپرک و خرما هم میکس کنم هرروز یک لیوان؟

شب هم انگور بخورم؟

درسته عزیزم؟

با آب خیار نه همون موند یادم نمیاد چند وقت زدم

اب خیار با جوانه ی گندم؟

هر روز میزدی؟

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
۱۰ساله هر راهی بگی رفتمالان با حرفت یکم امیدوار شدمچندماه انجام دادی عزیزم؟صبحانه و ناهار و شام معمو ...

حتما پر میشی با این روش. اره غذای عادیتو بخور اینارم کنارش اون ترکیب هم روزی یه لیوان. سر ماه تعقیر و حس میکنی

۱۰ساله هر راهی بگی رفتمالان با حرفت یکم امیدوار شدمچندماه انجام دادی عزیزم؟صبحانه و ناهار و شام معمو ...

یه دونه یا دوتا خرما. شاید اوایلش حس سیری کنی کم کم اضافه کن چون معده کوچیکه یه دفعه میخواد این حجم از غذا بره داخلش شاید اذیت شی کم کم زیاد کن روزانه

چه مدت هم میخوایی بخوری به خودت بستگی داره به اون وزن ایده آل رسیدی کم کم کمش کن

2810