2777
2789
عنوان

به اونی که بهش علاقه داشتم گفتم حسمو با اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 46 پست
چه نتیجه ای اگرم میگفت نه مشکلی نداشتم چون حداقل مث بقیه تو دلم نموند که نگفته باشم

منم یکبار حسمو اعتراف کردم

حس شیش سالمو

دقیقا ده فروردین ۴۰۳

شاید بعد ۹ ماه هنوز درگیرش باشم اونموقع هم خیلی شکستم

ولی خب بالاخره تو دلم نمونده و مدیون خودم نیستم

اولش ویس دادم و گفتم خوشم اومده همین از اولش که طولانی میشد

کاش یواش یواش بهش میفهوندی ،،یهو بگی خوشم اومده دور برنداره حالا

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با تو بودم برار جان؟الان که تو کاسه داغتر از اش شودی کلی گفتم راجب این بحثا دیگم نریپ روم/:

وقتی اسی پیام منو ریپ زده پاسخ داده درجوابشم شما پاسخ دادی یعنی چی؟؟

خوبه بلدین بگین کلی گفتم 

خب پس منم کلی گفتم

بسلامت

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

عزیزم من کلا تو زندگیم از یکی خوشم اومده اونم بهش نگم؟ خودم نرم جلو چون تو فرهنگ شما دختر بره جلو زش ...

عزیزم اصلا بحث زشت بودن نیست

پسرا همینجوریشم فکر میکنن کراش العالمینن موضوع اینه باهات اوکی بشه یجوری رفتار میکنه از دماغ فیل فرود اومده...تا یه بحثیم بشه میگه خودت خواستی من که اصرار نکردم و فلان...

فرض میکنیم این اقا جدی جدی کراش یه ملت باشه اصلا بازم واسطه بفرستی یا اشنایی تصادفی طور باشه بهتره تا طرف مقابلت یابو بر نداره

در کل حالا که گفتی خودتو بگیر طوری که انگار اون پیشنهاد داده

کاش یواش یواش بهش میفهوندی ،،یهو بگی خوشم اومده دور برنداره حالا

مشکلی ندارم اگر بگه نه دیوه اون بستگی به آدمش داره امیدوارم خدا ادم درستیو سر راهم گذاشته باشه 

من شجاعتت رو تحسین می‌کنم

ولی کاش همه‌ی اشتیاقت رو یکدفعه رو نمیکردی.

بهش بگو آشنا بشیم دو طرف،اگر هر دو مون راضی بودیم ،ادامه‌اش بدیم.این یعنی تو هم نیاز به شناخت طرف مقابلت داری نه اینکه از طرف تو همه چی اوکی هست و صددرصد راضی هستی‌

🍀🍂🌧️🦢🌜💪☔📿⚖️🪄💵❤️💐💍🎉
خیلی بی ارزشی؟؟؟؟؟؟؟!!!!!! ما تو فرهنگی زندکی نی کنی که به آدمی که می خواد ابراز علاقه بکن می گن بی ...

اره پیگیر نمیشم خودش قراره خبر بده یه رستوران قرار بزاریم اگر پیام داد که خوبه اگرم نداد یعنی خوشش نیومده دیگه خودمو درگیر نمیکنم 

مشکلی ندارم اگر بگه نه دیوه اون بستگی به آدمش داره امیدوارم خدا ادم درستیو سر راهم گذاشته باشه

منظورم نه و بله گفتنش نیس،کلا مردا ذاتشون هست اگرم اون بخوادت جواب بله بده شاید قدرتو ندونه کم برات بزاره یه کاری کن خودش عاشقت بشه

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓
عزیزم اصلا بحث زشت بودن نیستپسرا همینجوریشم فکر میکنن کراش العالمینن موضوع اینه باهات اوکی بشه یجوری ...

عزیزم طرف 27 سالشه و دانشجو دکترا دانشگاه خودمونه و سر همینم چند بار با اسنپ مارو رسونده بنظر آدم جو زده ای نمیاد به هر حال من ترجیح دادم خودم انتخاب کنم تا توسط کسی انتخاب بشم 

عزیزم طرف 27 سالشه و دانشجو دکترا دانشگاه خودمونه و سر همینم چند بار با اسنپ مارو رسونده بنظر آدم جو ...

عزیزمی که من گفتم لحنش هزار درجه با عزیزم شما فرق میکرد و از روی خیرخواهی بود

ضمنا شعور ادما ارتباطی با سن و تحصیلاتشون نداره

درکل ارزوی خوشبختی میکنم

حرکتت ضایع بود 

میتونستی بهش لبخند بزنی نخ بدی یا حالا سیاست های دیگ استفاده کنی ک  خود پسره پیگیر میشد البته اگ ازت خوشش میومد 

اینطوری غرورت له نمیشد 

ن اینک اینطوری بی ارزش بشی

طرف کلی ناز میکنه چند بار برای پیشنهاد خواستگاری جواب نه میده پسره میاد دم خونه گریه میکنه و عاشقه و کلی هم مهریه بهش میده و کلی خرجش میکنه ک فقط بله بگه 

ولی بعد ازدواج همه چی یادش میره  و اون دختر رو اذیت میکنه 

وای ب حال امثال تو  ک اینطوری رابطتتون  رو پیش می برید

حالا این نظر منه میتونه درست یا غلط باشه 

خود دانی 

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

2810