2777
2789
عنوان

بیاین این شاتو ببینین عصبیم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیقا همین گفتم ولی شب خوشو گفتم

هیچ وقت ی کاری. نکن پسر برات ناز کنه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

این تحفه ها رو بندازید جلو سگ و خلاص

زن همه وجودش ناز و مرد نیاز 

چرا جابه جا شده همه چی؟!!برعکسه انگار ...

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

این تحفه ها رو بندازید جلو سگ و خلاصزن همه وجودش ناز و مرد نیاز چرا جابه جا شده همه چی؟!!برعکسه انگا ...

اولش فکر کردم اسی دارع ناز میکنه تا اینکه کامنت ها رو خوندم فهمیدم پسرع ناز میکنه🙄🥴

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
چتمو دو طرفه بپاکم ؟؟یا نه بچه بازیه کمکم کن من زیاد ازینا بلد نیسم

ن بچه بازیه کلا مثل خودش سرد بشو اول پیام نده سرد جواب بده  دقیقا عین خودش رفتار کن جوری رفتار نکن که انگار خیلی مشتاقی باهاش حرف بزنی و بدون اون هیچ برنامه ای نداری 

2810