2777
2789
عنوان

تا میام فکرای مثبت بکنم

52 بازدید | 8 پست

مامانم دو تا ضایعه سرطانی تو روده دار 

تازه فهمیدیم دنبال کاراشیم که جراحی کنیم ولی هنوز جواب سیتیش نیومد که ببینیم متاستاز کرد یا نه 

تا میام مثبت فکر کنم که جراحی میکنیم خوب میشه 

افکار بد خیلی منفی میاد تو ذهنم 

جوری که به بدترین چیزا فکر میکنم دلم آشوب میشه 

امشب دست چپم تیر می‌کشید رفتم درمانگاه نوار قلب دادم گفت تبش قلبت بالاست بخاطر اضطراب شبا خواب ندارم یکم میخوابم دوباره از خواب میپرم

خوب طبیعی که تو این شرایط استرس بگیره شما رو ولی تا میتونی با خدا حرف بزن زیارتگاه برو و برای اینکه منفی فکر نکنی دائم در حال گوش دادن موسیقی یا دعا یا پادکست باش.

میتونی برای تپش قلبت هم دکتر بری که یه آرام بخش بهت بده فعلا .

چون ا.ه اهمیت ندی بدتره به قسمت های دیگه بدنت هم آسیب میزنه این استرسه

خوب طبیعی که تو این شرایط استرس بگیره شما رو ولی تا میتونی با خدا حرف بزن زیارتگاه برو و برای اینکه ...

رفتم بهم پراپرانول داد 

شوهرم همش میگه بیخود استرس داری یک جراحی میکنن خوب میشه همش بخاطر استرسم منو سرزنش میکن

حتی خود مامانم هم اصلا استرس ندار خداروشکر 

من میترسم استرسای من رو مامانم هم تاثیر بزار 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب طبیعی که تو این شرایط استرس بگیره شما رو ولی تا میتونی با خدا حرف بزن زیارتگاه برو و برای اینکه ...

با هیچکس هم نمیتونم خرف بزنم با پدر مادر و برادرم که نمیتونم جون میترسم استرسم بهشون منتقل کنم 

ازون ور فقط شوهرم میمونه اونم فقط منطقی به قضیه نگاه میکن 

هی میگه این حجم از وابستگی خوب نیست و اینکه مرگ حق و همه یک روز میمیرن منو تو هم یکروز می‌میریم چرا به قضیه منطقی نگاه نمی کنی 

رفتم بهم پراپرانول داد شوهرم همش میگه بیخود استرس داری یک جراحی میکنن خوب میشه همش بخاطر استرسم منو ...

خوب عالیه این قرص مخصوص تپش قلب هست 

اره خیلی خوب بود اگه استرس نداشتی ولی خوب بگو مامانمممه مگه آدم چند تا مامان داره که بی تفاوت باشه 

اره چیزی جلو مامانم نشون نده

با هیچکس هم نمیتونم خرف بزنم با پدر مادر و برادرم که نمیتونم جون میترسم استرسم بهشون منتقل کنم ازون ...

خوب شوهرت میخواد آرومت کنه ولی باب میل تو نیست .

دوستی نداری باهاش حرف بزنی 

میتونی هم با مشاوران ۱۴۸۰ تماس بگیری رایگانه به همین شماره زنگ بزن 

با هیچکس هم نمیتونم خرف بزنم با پدر مادر و برادرم که نمیتونم جون میترسم استرسم بهشون منتقل کنم ازون ...

بنظرم تا میتونی ذکر بگو تا قلبت آروم بشه و فعالیت کن تمیز کاری کن تا مشغول بشی و زودتر هم خسته بشی شبا خوابت بگیره

خوب شوهرت میخواد آرومت کنه ولی باب میل تو نیست .دوستی نداری باهاش حرف بزنی میتونی هم با مشاوران ۱۴۸۰ ...

فردا زنگ میزنم 

شوهرم تو این شرایط بد من انتظار دار منطقی رفتار کنم

هر دفعه میگه مرگ حق انگار به قلبم آتیش میزنن 

فردا زنگ میزنم شوهرم تو این شرایط بد من انتظار دار منطقی رفتار کنمهر دفعه میگه مرگ حق انگار به قلبم ...

بهش بگو اینجوری نگو من نسبت به مامانم حساسم .

بگو با این حرفت بیشتر ناراحت میشم 

شاید بنده خدا میخواد کمک کنه