hhjkl مدیر استارتر عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 2336 عنوان خیلی خنده داره 😂😂😂 110 بازدید | 3 پست مریض شدم رفتم بیمارستان سرم بزنم ۶ بار سوزن زدن دست ام ولی رگ ام رو پیدا نکردن کل دست ام سوراخ سوراخ شده گفتن رگ نداری اصلا برو خونه 😂میخواستن آمپول برام بزنن گفتم دستتون درد نکنه نمیخوام برام بزنید 😂 امروز | 00:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شرک_دلتنگ عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 12439 @سحرکیری این چیه😂😐 ■میگفت تو زندان وقتی میخوان بگن فلانی خیلی خوبه میگن میشه باهاش ابد کشید... با یکی وارد رابطه بشید که مطمئن باشد "میشه باهاش ابد کشید"
شرک_دلتنگ عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 12439 خدایش فازش چی بود این سحر ،🤣🤣🤣 پشمام ریخت ■میگفت تو زندان وقتی میخوان بگن فلانی خیلی خوبه میگن میشه باهاش ابد کشید... با یکی وارد رابطه بشید که مطمئن باشد "میشه باهاش ابد کشید"
شرک_دلتنگ عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 12439 حالا اینا زیادن اینجا مثلا امیر کو...ن...ی 🤣🤣وای ■میگفت تو زندان وقتی میخوان بگن فلانی خیلی خوبه میگن میشه باهاش ابد کشید... با یکی وارد رابطه بشید که مطمئن باشد "میشه باهاش ابد کشید"