2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب حتما نباید جنگیده باشن تا شهید به حساب بیان

کلا منظورم اینه ک اگر منظورش راجب ائمه در روز کربلا باشه واقعه ی کربلا سال 680 میلادی بودی ، یعنی 1400 سال پیش نبوده چون طرف میگه 1400 سال پیش تو کربلا شهید شد منظورم جنگید یا نجنگید نبود راجب سالش میگم 

لعنت به هرچی نزاد پرسته ک فکر میکنه ایران کشور باباشه، ب نژاد پرست بودنت افتخار نکن چون نشونه ی جهل خودت و خانوادته نژاد پرستی= بی سواد بی فرهنگ . 
ولی من گذاشتم اسم شوهرم رضا است اسم پسرم امیررضا

من سربارداری اولم همسرم میگفت بذار محمدحسین🤣🤣اسم خودش حسین هست برادر شوهرام اینقد شوخ هستن گفتن مگر پسر خلیفه یا شاه هست که باید اسمتو ادامه بده میخوای بذار محمدابن حسین اخرشم من گفتم ارسلان دوس دارم گفت قبول ولی میگه اگر مجدد باردار شدی و پسر بود این یکی رو محمد حسین میذارم

مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  
کلا منظورم اینه ک اگر منظورش راجب ائمه در روز کربلا باشه واقعه ی کربلا سال 680 میلادی بودی ، یعنی 14 ...

چون در کل برای تاریخ اسلام میگن ۱۴۰۰ سال پیش 

معمولا همه اصل منظور رو میگیرن و گفتن تاریخ دقیقش اهمیت زیادی نداره 

چون در کل برای تاریخ اسلام میگن ۱۴۰۰ سال پیش معمولا همه اصل منظور رو میگیرن و گفتن تاریخ دقیقش اهمیت ...

از اون لحاظ درسته اتفاقا چندین جا خوندم میگه فلانی 1400 سال پیش فلان کرد نگرفتم جریانو ، ممنون ک اگاهم کردی خدا خیرت بده 😇🌺❤️

لعنت به هرچی نزاد پرسته ک فکر میکنه ایران کشور باباشه، ب نژاد پرست بودنت افتخار نکن چون نشونه ی جهل خودت و خانوادته نژاد پرستی= بی سواد بی فرهنگ . 

اول اسمش اره.. اسم اونه.

ولی خیییلی اتفاقی و در واقع یه پیرمرد سید برامون اسم گذاست.

چون ۳۲ هفتگی فشارم رفت بالا.. بستریم کردن و حالم خوب نبود. ایشون پیشنهاد داد که اسم مذهبی بزاریم که خدا نگهش داره برامون.. وگرنه همش اسمای قرتی نظرمون بود...

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
از اون لحاظ درسته اتفاقا چندین جا خوندم میگه فلانی 1400 سال پیش فلان کرد نگرفتم جریانو ، ممنون ک اگا ...

شما پست گذاشتی.

یهو تاپیک واسم بالا اومد. نظر دادم. بعد دیدم مال دیشب بوده😂😂😂

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
2810