2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چطور واقعا شعور و شخصیت و خانواده و شخصیتتون اجازه میده با زندگی ی نفر بازی کنید لطفا لطفا لطفا اگ کسیو دوستنداری یا فکر کسی دیگه تو ذهنتون و قلبتونه این گندو ب زندگی ی نفر دیگه نزنید و بزارید خوشبخت شه هرزگی تا کجا اخه چطوری روتون میشه اسم خودتونو میزارید مادر تف ب روزگاری ک هرزگی مد شده حالم از خودم و جامعه ای ک توشم بهم میخوره کاش یکم متاهد باشید ببینید چقدر قشنگه خدا ی نگاه ب زندگیتون میکنه

I’m happy 😆 
چطور واقعا شعور و شخصیت و خانواده و شخصیتتون اجازه میده با زندگی ی نفر بازی کنید لطفا لطفا لطفا اگ ک ...

خانم چرا جوش میخوری دیدی که همه گفتن نه و اینکار خداروشکر جا نیفتاده اصلا 

خوشبختانه اسم بچه هام داستان نداره، ولی اسم خودم و خواهرم داستان داره، عموم عاشق یه دختره بوده که تک ...

واااای آخه عمو چه ربط داره این دیگه خیلی جدید بود، بنده خدا مادرت حتما نمیتونسته مخالفت کنه 

خانم چرا جوش میخوری دیدی که همه گفتن نه و اینکار خداروشکر جا نیفتاده اصلا

من نخوندم نظراتو و برای کسی گفتم ک اینکارو میکنه حقیقتش خیلی از دیدن این سوال ناراحت شدم من اصلا ادم مذهبی و اینایی نیستم ولی انقدر دیدم چ زندگی‌هایی ازهم پاشیده بخاطر این مسائل و چ ادم حسابیایی ک حقشون نبوده و نابود شدن واقعا ناراحتم لحن حرف زدنتون خیلی زشته جوش نخوردم دلم سوخت همین

I’m happy 😆 
واااای آخه عمو چه ربط داره این دیگه خیلی جدید بود، بنده خدا مادرت حتما نمیتونسته مخالفت کنه

همین بگو عموم اسم دخترش رو نیلوفر گذاشت بعد من بدبخت ستم کش عموم شدم یه اسم فوق پیرزنی   

خوشبختانه اسم بچه هام داستان نداره، ولی اسم خودم و خواهرم داستان داره، عموم عاشق یه دختره بوده که تک ...

یاخدا ....

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
من نخوندم نظراتو و برای کسی گفتم ک اینکارو میکنه حقیقتش خیلی از دیدن این سوال ناراحت شدم من اصلا ادم ...

لحن بدی نداشتم نگران شدم چون کامنت دیدم حالت بهم ریخته گفتم در جریان بذارم هیچ زنی تو کامنتا ندیدم این کار کنه. جامعه درسته بد شده یجورایی ولی هنوز یه سری چیزها ار بین نرفته 

داستان که 

یه دختر دارم که اسمش از روی یکی از شخصیت های یه فیلم بود

اگه دیدی جوابتو ندادم بدون نخواستم دیگه هم کلام بشم خودت شعور داشته باش برو... اگه نداری هم بمون هی بگو تا جان به جان آفرین تسلیم کنی  💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 من یه دهه هشتادی قوی ام💪💪 تلاش کردن اولین قانون منه😎😎 دانشجوی حقوقم، دوستی ندارم چون بودنشون باعث پس رفتم میشه، یدونه رفیق فاب دارم که اونم دانشجوی علوم‌ تربیتیه🥲 برای موفق بودنم دعا کنید گوگولیا😍😍
2810