2777
2789
چجور بو بردی؟

از اون اولم میدونستم گیره هنوز ولی نمیدونم چرا قبول کردم 

ما سنتی اشنا شدیم و اون بخاطر مشنگ بودنم و اینکه براش بچه بیارم و فحش خور ننش بشم منو گرفت دلم بحال خودم میسوزه 

همیشه خاطرات اونو تعریف میکرد برام بعد مثلا بجای اسم اون اسم دوست صمیمشو میگفت مثلا بجای شقایق میگفت سامان 

خیلی اشتباه کردم خیلی کاش روز اول قبول نمیکردم ولی یجورایی خونه ی پدری اوضاع اصلا خوب نبو د ولی اینجا هم به همون شدت بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیه اسمش لوطفا🥹

سورنا 

منو باباش جفتمون از نوجونی این اسمو دوس داششتیم اولین بار شنیدیم به جفتمون حس خیلی خوبی دادش و تو  ذهنمون سالها ماندگار بود ،بعد وقتی اسم انتخاب میکردیم یهو همسرم گفت یه اسمی هست من خیلی وقته بهش فک میکنم ،منم گفتم اره منم یه همچین اسمی هست 

یهو باهم گفتیم سورنا 

انگار از قبل تو ناخوداگاهمون بود که نی نیمون اسمش اینه

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ب روت نمیارم . آخه چرا باید بگه

من. به شوهرم )( دوست بودیم اون مدقع)

گفتم. اسم سام

واسه پسرم. ارزو دارم

اون. یارو گفت من میذارم

الان. من. دوتا بچه دارم. بچه اولم که. دختره. با پسر اون. هم سنن

اون اول گذاشت سام

من بچه دومم. پسره. گذاشتم اراد

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
نامدار باشه عزیزم

ممنونم گلی 🌷

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

چ بی معنی🙄

الان انتظارچیوداشتی که این پیام برات بی معنی بود؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
2810