2777
2789
عنوان

جنین یک انسانه یا نطفه

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 57 پست
اره من راستش خیلی ادم ترسویی هستم و بشدت حساس از کاه کوه میسازم و عمرم حروم شده

فقط ذهنتو از همه چیز خالی کن

رها زندگی کن بدون وابستگی

وقتی که خداوند در دلهای شکسته جای دارد چرا به دستان کسی که بارها دلم را 💔 بوسه نزنم... ♥ ❌آقایون محترم درخواست دوستی ندهید❌ سعی کنید تــکــپــر باشید مِثِ من🌹 

در مورد قلب هم بگم کهتو ادیان قدیمی (مثلا دین ابراهیمی) علت اینکه میگن بعد از تشکیل قلب سقط گناهه ای ...

اره مشاور به من گفت یه ادمی که ضربه مغزی میشه قلبش هنوز کار میکنه ولی خودش مرده چون مغزش از بین رفته . اما قلب جنین میگن از ده هفته به بعد کامل تشکیل میشه و قبلش فقط نبض داره

این چیزارو نمیگم که اشتباهمو توجیه کنم به هر حال گذشته ولی...

سعی میکنم فکرمو درگیر نکنم مرسی از نظرت امیدوارم همیشه حالت خوب باشه 🫂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره مشاور به من گفت یه ادمی که ضربه مغزی میشه قلبش هنوز کار میکنه ولی خودش مرده چون مغزش از بین رفته ...

عزیزمی

دیگه کی این روزا حالش خوبه

خودت داری میبینی چقدر زندگی مزخرفه

خداروشکر که بچه‌تو پاره تنتو وارد این دنیای ظالم نکردی و نیست که این روزارو ببینه

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
نذر و اینا همیشه دارم تو برنامم . دلم اروم نمیشه با هیچی

من نگفتم نذر ک 

گفتم سرپرستی ی بچه یتیم

میدونی قدیما چرا افسردگی نبود؟

چون ارتباطشون با خدا خیلی زیاد بود. توام ارتباطتتو با خدا زیاد کن حتما موثره... نماز بخون قران بخون با ارامش ببین چ نتیجه ای میگیری 

من نگفتم نذر ک گفتم سرپرستی ی بچه یتیممیدونی قدیما چرا افسردگی نبود؟چون ارتباطشون با خدا خیلی زیاد ب ...

شرایطش رو ندارم چون یه بچه دوساله شیطون دارم .

اره ارتباطم بعد این اتفاق با خدا بدجوری قطع شده . قبلش خیلی خوب بودیم عین رفیق😓

عزیزمیدیگه کی این روزا حالش خوبهخودت داری میبینی چقدر زندگی مزخرفهخداروشکر که بچه‌تو پاره تنتو وارد ...

من این روزها اینقدر عذاب کشیدم که میگفتم کاش مامانم منو سقط میکردم و وارد زندگی و این حس و حال ها نمی‌شدم.

با اینکه دخترمو خیلی دوستدارم و جونم براش میره گاهی میگم کاش از همون اول کلا بچه دار نمیشدم ادم خیلی نگران اینده میشه 😓

شرایطش رو ندارم چون یه بچه دوساله شیطون دارم .اره ارتباطم بعد این اتفاق با خدا بدجوری قطع شده . قبلش ...

سرپرستی مالی عشقم ... پول بده 

خب ب خاطر همونه انقد اذیتی دیگ.... از فردا نماز بخون بعدش با زبون خودت باهاش حرف بزن

سرپرستی مالی عشقم ... پول بده خب ب خاطر همونه انقد اذیتی دیگ.... از فردا نماز بخون بعدش با زبون خودت ...

اها اینو باشع ببینم اگه کسی پیدا شد چرا که نه. البته همسرم به یه خیریه خیلی وقتا کمک میکنه .

حس میکنم خدا قهره باهام ولی تلاشمو میکنم 

اها اینو باشع ببینم اگه کسی پیدا شد چرا که نه. البته همسرم به یه خیریه خیلی وقتا کمک میکنه .حس میکنم ...

بزن تو نت سرپرستی بچه یتیم ... ماهی ی مقدار واریز کن

اگ قهر بود ک این حس عذاب وجدان الان بهت دست نمیداد.. میگفتی خوب کاری کردم این کارو کردم... 

من این روزها اینقدر عذاب کشیدم که میگفتم کاش مامانم منو سقط میکردم و وارد زندگی و این حس و حال ها نم ...

خب باریکلا

پس میبینی

ما هم ته دلمون شاید نمیخواستیم بیایم به این دنیا

تو همین الان با این اینده ی نامعلوم از اینکه همین دخترتم با خودخواهی اوردیش به این دنیای بی ثبات ناراحت و نگرانی

پس مطمئن باش اونیم که رفته از اینکه اجازه ندادی بیاد و عذاب بکشه یه عمر پی هیچی بدوئه و جوونیش هدر بره دستتو می‌بوسه بهش لطف کردی

بهت افتخار میکنم

تو زن قوی ای هستی

ناراحت نباش این روزا هم میگذره عادی و طبیعیه

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
خب باریکلاپس میبینیما هم ته دلمون شاید نمیخواستیم بیایم به این دنیاتو همین الان با این اینده ی نامعل ...

ممنون عزیزم 🫂

این حرفات حالمو بهتر کرد . خیر ببینی ان شاالله