2777
2789
نماز نمیخونم روز هایی که شکر گذاری می‌نویسم قشنگ آرامش میگیرم حسش میکنم حتی کمکم می‌کنه قشنگ همون رو ...

منم یه هفته هستش شکر گزاری مینویسم خیلی خوبه 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید مسخره بیاد ولی کلا خانواده من از طریق گربه و سگای محلمون به خدا نزدیک شدیم ما هیچ کدوممون نه نم ...

سلام. کمک و غذا دادن به حیوانات خیلی مهمه، یکبار توصیه های اسلام درباره حیوانات رو خوندم و تازه متوجه شدم ما چقدر عقبیم

اما، اون کلمات عربی که میگید، خدا گفته هیچ چیزی جاشو نمیگیره.

و خدا گفته همون کلمات عربی و نماز انسان رو از بدی نگه میداره

نماز مثل نخ تسبیحه، همه خوبیها رو یکجا جمع میکنه

در مورد خوابهاتون هم اگر به رویای صادقه که تو اسلام هست اعتقاد دارید، باید بگم هر خوابی رویای صادقه نیست. نه اینکه بگم خوابهای شما هست یا نیست نه.

اینم که میگید اون کلمات عربی رو عمل هم بکنیم و تو زندگی به کار ببریم خیلی درسته

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
هر جا میریم پر از سگه میریم گنجنامه همش سگ داره رژه میره جلوی چشممون جیش و پی پی میکنن سر راهمون اه ...

عزیزم  خالق من و اون سگا یکیه و اون خالق گفته با ابن حیوانات مهربون باشید به گردن ما وظیفه گذاشته

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
راز موفقیتتو بگو

رازی نیست اصلا من خیلی معمولیم! نه حافظ قرآنم نه خانم جلسه‌ای نه شخص خاصی 

من بنده اش هستم همش به یادشم … خیلی سختی کشیدم تو زندگی و سختی ها ادامه دارن اما در سختی ها ناراحتی ها گره ها خوشی ها خوبی ها همیشه میگم شکرت خدا… شده از درررد قلبم تیکه تیکه بشه ولی گفتم خدایا شکرت حتما خیری بوده تو درد کشیدنم و واقعااااا بعدش حکمت اتفاقات تلخ زندگیم رو فهمیدم پشت اتفاقات خوب هم فقققط خدارو حس کردم 

نمیتونم وصف کنم ‌

هواخواه تو ام ،و میدانم که میدانی 

که هم نادیده میبینی و هم ننوشته می‌خوانی 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
سلام. کمک و غذا دادن به حیوانات خیلی مهمه، یکبار توصیه های اسلام درباره حیوانات رو خوندم و تازه متوج ...

بله درسته نماز انرژی بد دفع می‌کنه گناهان می‌ریزه 

اما نمیتونم انس بگیرم هیچ لذتی ازش نمی‌برم حقیقتا

سلام. کمک و غذا دادن به حیوانات خیلی مهمه، یکبار توصیه های اسلام درباره حیوانات رو خوندم و تازه متوج ...

متاسفانه من چند تا آدم دیدم تو زندگیم که فکر میکردم از ۳۱۳ یار امام زمان هستن انقدرررر خوب و نماز خون و قرآن خون بعد تازه متوجه شدم چ شیطانای پلیدی دارن درونشون 

ولی شما درست میگین باید بخونی و عمل کنی

نماز نمیخونم روز هایی که شکر گذاری می‌نویسم قشنگ آرامش میگیرم حسش میکنم حتی کمکم می‌کنه قشنگ همون رو ...

سلام عزیزم

ما تاپیک ترک غیبت داشتیم، خداروشکر دوستانی با کمک خدا موفق شدند

تاپیک شروع نماز هم داشتیم، براش کانالم زدم مطالبو اونجا گذاشتم، برنامه جدول گذاشتیم که کمک کنه اون کاهلی به لطف خدا برطرف بشه

الان باز دوستان خواستن ترک غیبت بذاریم چون ترک غیبتمون مال دو سال پیش بود

اگر خواستین تگتون‌ کنم تو تاپیک

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
عزیزم خالق من و اون سگا یکیه و اون خالق گفته با ابن حیوانات مهربون باشید به گردن ما وظیفه گذاشته

خواهر گلم متخصصین در این زمینه میگن نباید بی رویه به این حیوانات غذا داد وگر نه رشد و ولدشون بیشتر از حد میشه و این برای انسان و محیط زیست خوب نیست

سلام عزیزمما تاپیک ترک غیبت داشتیم، خداروشکر دوستانی با کمک خدا موفق شدندتاپیک شروع نماز هم داشتیم، ...

بله ممنون لطفا توی هر سه تا تگ کنید

و اینکه کانال دارید لینک بدید 

من غیبت میکنم با اینکه می‌دونم فقط انرژی خودم میگیره 

نماز دوست دارم بخونم اما کاهل هستم 

البته محجبه نیستم 

2810