2777
2789

از وقتی ازدواج کردم و بابت التماسها و دعاهایی که کردم که شوهر خوبی بهم بده،درست برعکسش عمل کرد و ۲۶ ساله با گریه شبها  میخوابم

هر شب بهش میگم خدایا جواب دعاهام این بود

هر کی هم دیدم ظالمتر بود زندگی موفق تری داره

خیلی بهش نزدیک بودم  ،

بازم خدایا شکرت

خیلی خوبه... من همیشه خدارودوست داشتم دارم و خواهم داشت.. هرچی بگه گوش میکنم هیچ خطایی نکردم اما من فقط یه خواسته ازش میخوام اما گوش نمیده🙏

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید مسخره بیاد ولی کلا خانواده من از طریق گربه و سگای محلمون به خدا نزدیک شدیم ما هیچ کدوممون نه نم ...

بعد یه چیز دیگه اینکه خواب هایی میبینم که واقعیت داره و همش یه پیرمردی جواب سوال هام رو تو خواب میگه و برام از آینده و گذشته میگه و حس میکنم اون از طرف خدا هستش 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
باهاش سرسنگین شدم مدتیه بهش گفتم بچه گفت حالا بزار به دور بری هات دو سه تا بدم نگاه کن شاید از غصه ل ...

عزیزم انشاالله که بهت بده هرچی زودتر

انشاالله دامنت زودتر سبز بشه

اینجا یه کاربری بود حدود۹سال بچه دار نمیشد فک کنم

فهمید که خیلی وقته شوهرش بهش خیانت میکرد 

از همون سالای اول 

ولی این تازه متوجه شده بود

بعد که ازدواج کرد دوباره بعده ۳-۴ماه باردار شد

نمیدونم چی بگم که قلبت اروم بگیره

اما میدونم که بده بنده شو نمیخواد 

الحمدلله

همه دار و ندارم

تو زندگی یاد گرفتم بهش اعتماد کنم که تنها مسیر خوشبختیه

اونم اعتماد نه فقط تو مشکلات یا خواسته ها، همیشه

به خصوص تو سبک زندگی، اینکه گفته چه کاری حلاله چه کاری حرامه و...

باور دارم همش به خاطر خودمه

درباره نمازهام، پایه و اساس ارتباطم با خداست و هیچ چیزی جاشو نمیگیره. ازش میخوام نمازهام رو برسونه به اون نماز واقعی ای که پیامبر(ص) در موردش فرمودند: «نماز معراج مومن است»

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

من کاری ب کاریش ندارم اونم کاری ب کارم نداره فقط منتظره ی کاری کنم ب چند روش  خوردم کنه وسلام👩‍🦯

وزن اولیه ۹۳😐 هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍

نماز نمیخونم 

روز هایی که شکر گذاری می‌نویسم قشنگ آرامش میگیرم حسش میکنم حتی کمکم می‌کنه قشنگ همون روز جوابش میبینم 

ننویسم زبونی حرف میزنم براش میگم آرامش میگیرم 

روزایی که نه شکر گذاری میکنم نه حرف میزنم شده ناامید بشم خسته بشم کم بیارم 

بازم میگم ببخشم بخاطر این حسم 

اما از کسی که نماز نمی‌ خونه میگم اگر کسی بخونه که فوق العادس من خیلی کاهلم

شاید مسخره بیاد ولی کلا خانواده من از طریق گربه و سگای محلمون به خدا نزدیک شدیم ما هیچ کدوممون نه نم ...

شما به درس اون نماز عمل کردید

درس دنیا عشق 

نماز هم نمودی از عشق به پروردگار 

کلا دستورات خالق برای امتحان و مَحک بندگی ماست 

که آیا در گفتار خداشناسیم 

و یا در عمل هم نمودی داره ؟!

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

هر جا میریم پر از سگه میریم گنجنامه همش سگ داره رژه میره جلوی چشممون جیش و پی پی میکنن سر راهمون اه اه همش به خاطر این غذا دادنای بی رویه است

2810