2777
2789
عنوان

است اخلاق شوهرم خوبه که خیلی پاکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1423 بازدید | 84 پست
بعضیا رو خدا رها میکنه یه داستانی هستی که رسول الله و چندتا از اصحاب رفته بودن خونه ی یکی مهمونی، سر ...

مرسی قشنگم آروم شدم اما امید وارم اونا به خدا روی بیارن از ته دلم میخام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه نفر ظلمی در حق ما کرد سالم سالم 

اونوقت همسایمون هم شرایط مشابه بلافاصله طرف ظالم 300 ملیون ضرر کرد 

یا دیدم طرف نفرین ظالم کرده تا 1 هفته بعدش طرف مرد 

من خودمون رو انسان های خوبی نمیدونم ولی اینقدر بدم نیستیم چرا یه سری تقاص میدن یه سری نه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

بهش میگن سنت استدراج

یکم درموردش تحقیق کن.

خلاصه اش این هست که اینا از چشم خدا افتادن. خدا هم انقدر بهشون میده تو این دنیا که حتی ی لحظه ام به یاد خدا نیوفتن. حتی دیگه نمیخواد صداشونو بشنوه. حساب کتابشون میره واسه اون دنیا.اتفاقا اینا رو خدا زده ولی متوجه نیستن.

دنیا اگه برای خداوند ارزش داشت اندازه ی قطره ای به کافر نمیداد...

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

چرا اینجوری میکی!ادما اگه انسانیت داشته باشن خداروهم دارن انسانیت همه چیزه

کسی انسانیت کامل داشته باشه لقمه حروم‌نخوره غیبن نکنه دل نشکونه حجاب داشتن جزئی از انسانیت ینی کسه دیگه ای رو به گناه نکشی🙏

2810