2777
2789
عنوان

مدرسم رو عوض کنم یا نه

48 بازدید | 4 پست

مدرسه خیلی خوبی میرم نمونه دولتیه ولی هیچ کدوم از دوستام نیستن افت تحصیلی زیادی هم داشتم و سر کلاس ها همش استرس دارم نمیتونم درس جواب بدم با اینکه بلدم و میترسم بعدا دیگه راه برگشت نداشته باشم به نظرتون مدرسم و عوض کنم؟؟ 

نه اصلا . افت تحصیلی بعد جابه جایی طبیعی هست . دوست برات نون و اب نمیشه . اگر واقعا دوست صمیمی بودن و ماندگار با مدرسه عوض شدن دوستی از بین نمیره بیرو از مدرسه باهاشون قرار بذار . اینجا هم ممکنه دوست یدا کنی از قبلیا بهتر فرصت های روابطتو محدود نکن به چند نفر

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نه اصلا . افت تحصیلی بعد جابه جایی طبیعی هست . دوست برات نون و اب نمیشه . اگر واقعا دوست صمیمی بودن ...

اینا کاملا درسته ولی خوب از لحاظ ذهنی واقعا درگیرم و حس خوبی به این مدرسه ندارم درسم برام مهمه چون هدفی که دارم داخلشه و بخاطر دوست اینجور چیزا نمیخوام مدرسم رو عوض کنم ولی واقعا داره بهم فشار میاد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینا کاملا درسته ولی خوب از لحاظ ذهنی واقعا درگیرم و حس خوبی به این مدرسه ندارم درسم برام مهمه چون ه ...

برنامه های تفریحی و خارج از مدرسه تو پر رنگ تر کن احساست به مرور بهتر میشه . خودت باید به خودت کمک کنی دیگه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚