2777
2789
عنوان

حاضرم همسر دوم بشم چون

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حاضری شوهرتو با یکی دیگ تقسیم کنی؟ب عقلت شک کن

لطفا قضاوتم نکنین فرهنگ ها متفاوته گفتم اینجا رسمه. چون مرد خوب کم هست.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀

وای توروخدا ارزش دخترا رو اینقد پایین نیارین آخه این چه حرفیه دعا کن شوهر خوب وسالم گیرت بیاد آخه زن سوم یا دوم بشی که بدتره باز الان دوشیزه ای احترام خودتو داری

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
لیاقت من همسراول بودن و ملکه بودن عشقمه نه اینکه دست دومه یکی دیگه باشم

خداییش کدوم عشق؟؟ نمیبینی اینجا چه خبره همه مردا خیانت کارن مهم اینه از نظر مالی تامین باشی.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀

قحطی مرده؟مگ هزار سال پیشه حتما ک نباید با همشهریت ازدواج کنی.قضاوت چیع وقتی میگی‌‌ طرز فکر سمیتو جار میزنی خونه خراب کن شی انتظار داری تشویقت کنم؟ب همجنست رحم نمیکنی؟!

الان اونی که چهارتا زن میگیره خیلی خوبه؟😂😂😂

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
عزیزم حق داری فشار روت زاده درکت میکنم ارزوی خوشبختیتو با مردی دارم که خانم اول و اخرش خودتی

قربونت عزیزم الهی همه دخترا خوشبخت بشن

الان اونی که چهارتا زن میگیره خیلی خوبه؟😂😂😂

اینجا رسمه گفتم... وضع مالیشون خوبه خونه زندگی هیچ زنیش لنگ نمیمونه. تو این دوره به عشقو عاشقی نمیشه دیگه اطمینان کرد حداقل اینجوری طرف تو رفاه هست...

اینجا رسمه گفتم... وضع مالیشون خوبه خونه زندگی هیچ زنیش لنگ نمیمونه. تو این دوره به عشقو عاشقی نمیشه ...

گویا تصمیمتو گرفتی خب دیگه چرا به شور میزاری

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینا خوشیاشونو نمیان جار بزنن که چشم نخورن ساده نباش

چرا جورجینا چشم نمیخوره این زنا حتما همه فرشته هستن👎

اینجا رسمه گفتم... وضع مالیشون خوبه خونه زندگی هیچ زنیش لنگ نمیمونه. تو این دوره به عشقو عاشقی نمیشه ...

پس دنبال مرد خوب نیستی. دنبال یکی‌هستی خرجتو بده. 

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
قحطی مرده؟مگ هزار سال پیشه حتما ک نباید با همشهریت ازدواج کنی.قضاوت چیع وقتی میگی‌‌ طرز فکر سمیتو جا ...

کدوم هم جنس؟؟ مادرم؟؟ مادرشوهراتون؟؟ خواهر شوهراتون؟؟ اینایی که همه اینجا ازشون مینالن مگه هم جنس نیستن؟!...بخدا من ۳۰ سالمه از ۱۶سالگی نامزد پسر عموم بود که دانشجوی دندان پزشکی خارج کشور بود عمه های هم جنس نامردم و مادرم و خیلی دیگه نزاشتن بهم برسیم.. تضمین میکنی به طرف رحم کنی فردا بشه مادرشوهر به عروسش رحم کنه؟؟ به دخترش رحم کنه؟؟

2810