2777
2789
عنوان

چشم وهم چشمی بافامیل شوهر😪

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 52 پست
صد در صد ولی قرار نیست باهاش حمام کنی که یکم میزنی به مچ دست به گردن و جلوی سینه

اکثرا همینجوری میزنن دوش نمیگیرند

وقتی میگی بوی ماندگار یعنی این بو حس میشه 

یعنی نشده پیش یکی بشینی بوی عطرشو دوست نداشته باشی و فقط منتظر لحظه ای باشی که بره یا خودت بتونی ازش فاصله بگیری مخصوصا توی ماشین که مجبوری یه مسیرو باهاش همراه باشی درسته که از بوی عرق و جوراب بهتره اما بازم به نظرم خوشایند نیست البته از چند نفر که پرسیدم همین نظرو داشتن با این حال بازم عطر میزدن فقط چون خودشون اون بو رو دوست داشتن

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
راست میگی عزیزم همون واقعا تعویض لباسشون به چشم خانومامیادوارایششون به چشم مردا که هردو رو دارن

زن ها رو ول کن بچسب ب شوهر خودت 

نکنه هایی ک گفتم رعایت کن 

آرایش چشمات و لبات 

پوست بدون مو 

خوشبو باش

براش تو خونه شیطنت کن 

اک ذاتش ایراد نداشته باشه بخدا اسیرت میشه

زن ها رو ول کن  مخصوصا هم طائف ی شوهر 

از طلا هم بپوشی چشم ندارن ببیننت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر یاد گذشته خودم میفتم... یعنی بعد از یه مدت ک اساسی ضربه خوردم تصمیممو گرفتم و کاملا از روش و من ...

راست میگی عزیزم!ینی واقعا منم میتونم اینکارو کنم خیلی بایت فامیلاش درعذابم اما شوهرم چون تک پسره حس میکنم یه مقدار ازخودش اراده نداره البته کله شق ویه دنده هست همه ازش حساب میبرن توخانواده اما اصلا انگاردرک نمیکنه بعضی روابط توفامیلاش برای زندگیمون ازاردهندس فک میکنه من میخام ازخانوادش وفامیلاش دورش کنم حسرت بدلم موند ماهم مث یه زوج مستقل بشینیم تصمیم بگیریم باکی رفت امد کنیم باکی کمتر باکی بیشتر  اما اصلا به این اعتقاد نداره وحس کنه من نمیرم خونه فامیلاش اونم نمیادخونه فامیلامون درحالیکه خودش بارها از شخصیت وکلاس فامیلای من تعریف داده وواقعا پیششون خوش میگذره اما توفامیلای خودش خیلی بی فرهنگی وبی کلاسی وچشم وهم چشمی هست نمیدونم چکارکنم یاحداقل چندسال باید بگذره به این بلوغ برسه

زن ها رو ول کن بچسب ب شوهر خودت نکنه هایی ک گفتم رعایت کن آرایش چشمات و لبات پوست بدون مو خوشبو باشب ...

بخداهمشون یه جوری دنبال چزوندن منن از بی محلی ها تا دورهمی هاوگروهای مجازی ای که فقط من توش نیستم همش جلوم تعریف میدن وبعضی رفتارا که مثلا بهم تعارف میزنن فقط به من نه اما من فقط پیششون حس کمبوداعتماد بنفس دارن نمیدونم چرا خب اوناتوفامیل خودشونن ارایش میکنن بیشتر شلوغی میکنن تعریف میکنن راحتتر میپوشن ومن یکمی معذبم فقط بالبلس عوض کردن واینا یکم روحیم پیششون خوبه اما درکل من ازین شخصیتم ناراضیم درعذابم

خیلی تلاش کردم برادل خودم تیپ بزنم اما همش توذهنمه ازوناعقب نیوفتم یسری هم به خودم برمیگرده که ادم ب ...

این خوب نیست ، خیلی رو ذهنتون  کار کنید چون آرامش  از خودتون گرفته میشه  عزیزم، منم غیر از رژ هیچ  آرایش دیگه ای ندارم به نظرم  لباس شیک پوشیدن خیلی تاثیرش  بیشتر،  🥰 ولی تلاش کنید فقط برای دل خودتون انجام بدین، لازم  نیست واقعا هر بار لباس جدید باشه  ولی شیک باشه و ست کردن رو خوب بلد باشید خیلی رو استایل  تاثیر داره خیلی

ازهمین میترسیدم چون واقعا شوهرم به روم نمیاره ولی همش فک میکردم ایناانقدارایش میکنن نکنه یه روزی شوه ...

بله میشه . بستگی به فرهنگ و اعتقاد شوهرتم داره.

شوهر من که تا بگم خانم فلانی آرایش کرده بود، کلللللا اون آدم و نظراتش و شخصیت ش از چشمش میفته. 

میگه بیرون نا محرم هست خودشونو بزک کردن...

این برا اونا که آرایش ملایم دارن...

برا اونا که آرایش غلیظ و لباس های ناجور بپوشن که کلا میگه وحشتناکن و اصصصلا ببخشید آدم حسابشون نمیکنه...

بخداهمشون یه جوری دنبال چزوندن منن از بی محلی ها تا دورهمی هاوگروهای مجازی ای که فقط من توش نیستم هم ...

سعی کن یه چیزی یاد بگیری.

این انرژی تو بذار رو درس خوندن، مدرک و سطح تحصیلاتت بالاتر باشه، هم از نظر همسرت هم اونا، تغییر می‌کنی...

به تیپ تم معقول ، برس