2777
2789
عنوان

من نمیدونستم متاهله دروغ گف بهم😭

405 بازدید | 33 پست

نزدیک 2 سال پیش از‌طریق‌رابطه ی لانگ‌با یه پسری آشنا شدم از‌لحاظ تیپ و قیافه ای هیچی کم نداشت   نزدیک یکسال رابطمون لانگ‌بودفقطم یبار همو از نزدیک دیدیم انقدر‌این ب من محبت میکرد گاهی شدید گاهی ام بی دلیل‌ ایرادگیری‌میکرد عکس ک واسم میفرستاد یه حلقه ی بدل چون رنگش مشکی و نقره ای بود تو انگشت حلقش‌ بود چن باری پرسیدم گفتم متاهلی گف نه سوالای چرتی میپرسی و ازین فکرا نکن ، تااینکه‌باهم خوب بودیم قهر وآشتی داشتیم اما دوسش داشتم خلاصه یه شب بدون هیچ دلیلی گف منو تو ب درد هم نمیخوریم و بلاکم کرد بعدش پروفای ست عاشقانه و بیو عاشقانه میزاشت فهمیدم خیانت کرده هرشب اشک میریختم تایروز دیدم کلا خطش خاموشه و از تمام فضای مجازیم دلیت‌زده ،دیشب‌ بعد گذشت نزدیک ب ۲سال‌ باهمون خط سابقش وارد تلگرام شد عکساشو گزاشته پروفش باز قلبم در نبودش شکست خیلی سخت گذشت همین الانم دوسش‌دارم بگید چطوری کناربیام آخه دارم میمیرم😭

تو رو سَنَنه قربونت برم:)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیخیال اسی واسه خودت ارزش قائل شو لیاقت تو ی عشق مجازی بی سر و تهه؟

خب ب خودت فرصت بده تا عشق واقعی بیاد تو زندگیت و تا اون موقع هم بیکار نشین خودتو سرگرم باشگاه و هنر کن

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم 

فدای سرتبره گم بشه

گفتم ۲ ماه ۳ ماه یسال بگذره فراموشم میشه اما الان نزدیک ۲ سال شد ک هرروز جلو ذهنمه هرروز عکساش جلو چششممه خاطراتش 

دارم میمیرم اون چطور دلش‌اومد یهویی بره اونم منی ک انقد دوسش داشتم😭

بالاخره خیانت کرده یا از اول متاهل بود

فککنم نامزد داشت چون حلقه دستش بود طفره میرف میگف م این انگشتر یادگاری رفیقمه اما من حس ششمم میگف نامزد داره اما ب دروغاش دلخوش بودم اصن انقد دوسش داشتم و دارم ک‌ فقط‌دوس داشتم باشه ب هردلیلی

2810