2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچ کس نمیتونه یکی دیگه رو درک کنه حتی مادر آدم ،مگخ اینکه تو همون موقعیت قرار. بگیره ،کلا ذات آدمیزاد اینه که وقتی یه چیزی و داره تو زندگیش ،از نظرش خییییییلی هم مهم نیست تا از دستش بده 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
چقد از امضات خوشم اومد🤝❤

فدات

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
دست به زن دارهبداخلاقهپولداره ولی واسه من خسیسهزیادی اعتماد به نفس دارهخیلی به خودشون مینازن و بقیه ...

چطوری آخه این دیونه ها رو تحمل میکنید و باهاش زندگی میکنید مگه آدم ازدواج نمیکنه آرامش داشته باشه 

خودتون رو خلاص کنید من حتی پارتنرم نداشته ام یه ذره تو بگه ولش میکنم آدم روانش رو از سر کوچه نیاورده واسه یه نفر دیگه خراب بشه 

قبل ازدواج منم همین حرفا رو میزدم

خب هنوزم همین حرف ها رو میتونی برن دیگه 

بستگی به خودت داره خیلی ها میمون میسازن میسوزند خیلی ها طلاق میگیرن خودشون رو خلاص میکنن 

تو لیاقتت بیشتر از اینهاست چه مرد بیان دست روت بلند کنه