2777
2789
عنوان

چرا مردم داماد دوستن از عروس خوششون نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 111 پست
من نمیدونم اینجور آدما چرا اصن بچشون پسر میشه که پس فردا اینجوری با عروس رفتار کنن

اینا فقط پسرو بچه میدونن ولی بخاطر اینکه بهشون برسه پول بده و تو ناخوشیا باهشون باشه .تو خوش‌خوشیا جواب تلفن پسرشون نمیدن

اینا فقط پسرو بچه میدونن ولی بخاطر اینکه بهشون برسه پول بده و تو ناخوشیا باهشون باشه .تو خوش‌خوشیا ج ...

باور کن همینا تا دخترشون مجرده اصلا آدم حسابش نمیکنن تا ازدواج کرد و خودشونن عروس دار شدن پسره رو میزنم کنار دخترشون و دامادشون میشن تاج سرشون

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باور کن همینا تا دخترشون مجرده اصلا آدم حسابش نمیکنن تا ازدواج کرد و خودشونن عروس دار شدن پسره رو می ...

مادر شوهر من از بیمه عمرش دامادشم شریک کرده بود🤣ولی دامادش دخترشو طلاق داد اینم رفت اون طرح لغو کرد🤣میگفت دامادمم پسرمه

به نظر من زیاد نرو چون شخصیت بچت تازه داره شکل میگیره.نزار اعتماد به نفس بچه بیاد پایین

دقیقا مبخان پسرمو خورد کنن تو خانواده همسرم دختراشون خیلی اعتماد به نفس دارن و مث شاهزاده خانم باهاشون رفتار میشه ولی با پسرا مث کلفت و همشون بی اعتماد به نفس میخان پسر منم همینحوری کنن

بعله درسته ما سعی کنیم همرو یه طور ببینیم باهم خوب و مهربون باشیمما نمیتونیم مادر و پدر ها رو بابت ا ...

توجیح که اصلا حتی تا به حال به زبون هم نیاوردیم.ولی اذیت میشیم بابت این رفتارا حتی شوهرم

دقیقا مبخان پسرمو خورد کنن تو خانواده همسرم دختراشون خیلی اعتماد به نفس دارن و مث شاهزاده خانم باهاش ...

خانواده شوهر شما برعکس هستن .خانواده شوهر من میگن اولاد فقط پسر.الانم دوتا نوه دارن دختره.چشم دلشون به ماست پسر بیاریم

توجیح که اصلا حتی تا به حال به زبون هم نیاوردیم.ولی اذیت میشیم بابت این رفتارا حتی شوهرم

کاملا درکتون میکنم 

ما حتی بین ما جاری ها هم فرق میزارن 

چه برسه شوهر خواهر شوهر 

اینو به خودم قبولوندم که رسم دنیاس بی خیال

کاملا درکتون میکنم ما حتی بین ما جاری ها هم فرق میزارن چه برسه شوهر خواهر شوهر اینو به خودم قبولوندم ...

منم زدم به بیخیالی دیگه اعصاب خودمو شوهرمو خورد نمیکنم ولی رابطه ام باهشون کاملا سرد شده

خانواده شوهر شما برعکس هستن .خانواده شوهر من میگن اولاد فقط پسر.الانم دوتا نوه دارن دختره.چشم دلشون ...

مادرشوهر من زیر سر من میبینه دخترش دوتا دختر داره زورش میاد من پسر دارم روزی که آنومالی به دخترش گفته بود دختره مادرشوهرم گریه میکرد و همش به من میگف پسر داشتن عوض کارایه که مجردی کردی پسر هیچ گوهی نیس!

خانواده من ک از داماد متنفرن محل سگ نمیزارن بهشون

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
مادرشوهر من زیر سر من میبینه دخترش دوتا دختر داره زورش میاد من پسر دارم روزی که آنومالی به دخترش گفت ...

🤣🤣🤣🤣

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
مادرشوهر من زیر سر من میبینه دخترش دوتا دختر داره زورش میاد من پسر دارم روزی که آنومالی به دخترش گفت ...

نه ب گریه اش نه ب چرت پرت گفتنش