2777
2789
یه سوال دارم اینکه اون دوران دبیرستان مثلا دهم بد میگذره ادم انگیزش افت میکنه نا امید و افسرده میشه ...

بعضیا خودشونو میبازن همون اول و دیگ پیدا نمیکنن خودشونو،بعضیام اوکی میشن

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چند سال پیش دادم ولی فک کنم سر در بیارم

معدل نهایی یازدهم هجده و شصت صدم شد

تراز قلم چی حدودای ۵۸۰۰ و رتبه منطقه حدود ۴۰۰ میشه.

بچه با استعدادی هست ولی کم تلاش.

مدرسه تیزهوشان میره و خیلی روزها کلاس نمیره و تو خونه درس میخونه، ساعتهای خوندنش به نسبت سال دوازدهم کمه، خیلی میخوابه و بازی میکنه، نگران نتیجه ش هستم، میگه نمیتونم بیشتر از این بخونم دیگه😔

خدا خودش کمک کنه

یه سوال دارم اینکه اون دوران دبیرستان مثلا دهم بد میگذره ادم انگیزش افت میکنه نا امید و افسرده میشه ...

حال امروز و دیروز ادم باهم فرق میکنه ، پس مطمئنا نمیشه درباره یکسال مداوم نظر داد...

حال دوران یکسان نمیمونه که 

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم 
آره،روزانه مینیویسممن امروز اصلن نتونستم بخونم،خیلی خستم واقن امیدمو دارم از دس میدم...

الان پایه دهم و یازدهم رو‌خوندید ؟؟ 

خدایاااا لعنت به این کنکور😭

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم 
الان پایه دهم و یازدهم رو‌خوندید ؟؟ خدایاااا لعنت به این کنکور😭

تابستون جمع کردمشون،تو خوده دهم یازدهم ام تست میزدم.با برنامه ی قلمچی ام پیش میرم

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
معدل نهایی یازدهم هجده و شصت صدم شدتراز قلم چی حدودای ۵۸۰۰ و رتبه منطقه حدود ۴۰۰ میشه.بچه با استعداد ...

مشاور بگیر

من ارگ بم و خشت خشتم متلاشی        تو نقش جهان،هر وجبت ترمه و کاشی
تابستون جمع کردمشون،تو خوده دهم یازدهم ام تست میزدم.با برنامه ی قلمچی ام پیش میرم

افرین 

به بودجه بندی قلمچی میرسید؟

با این نتایج بنظرت کنکورش چطور میشه؟

رتشه ریاضی صددرصد دانشگاه دولتی میاره ولی باید بخونه دانشگاه خوبی قبول شه

من ارگ بم و خشت خشتم متلاشی        تو نقش جهان،هر وجبت ترمه و کاشی
2810