2777
2789
عنوان

پیام دادم مادرشوهرمو شستم کاملا مودبانه و با تمدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1412 بازدید | 49 پست
هیچوقت بی ادبی نکردم و چون تاحالا با کسی مشاجره نداشتم دستام میلرزید

نه عزیزم کلمه با تمدن اولین بار بود میشنیدم💞

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

تاپیکهای بانو آرتمیس رو بخون خیلی کمکت می‌کنه 

مخصوصاً صمیمیت ممنوع رو

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قطع رابطه کن عزیزم زندگیتو نابود میکنه چه غلط اضافه کرده گفته جهازتو چک نکردیم میخواستی بکی پادشاه ک ...

اخه اون اصن دوماه قبل عروسی و ۳ماه بعد عروسی ما نمیدونستیم کجاست!!! بعد روش شد بگه جهاز چک نکردم!

قول میدم اگه عمری باقی باشه و خدایاری کنه برای پسرم مادرشوهر خوبی باشم عروسم دختره چون خودم کشیدم می ...

عربستان یعنی عروس؟😆

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...
قول میدم اگه عمری باقی باشه و خدایاری کنه برای پسرم مادرشوهر خوبی باشم عروسم دختره چون خودم کشیدم می ...

ببخشید متوجه نشدم زندگی شما چه ربطی به تک بودن عربستان داره؟؟؟

کاربر جدید نیستم.تقریبا ده سال پیش، توی بارداری به طور اتفاقی با نی نی سایت آشنا شدم، تمام این سالها ترجیح دادم خواننده خاموش باشم و فقط شنونده... ولی نمیدونم چرا یهویی تصمیم گرفت عضو بشم.... شاید خیلی زود پشیمون شدم و کاربریمو لغو کردم، عاشق سکوتم....
اخه اون اصن دوماه قبل عروسی و ۳ماه بعد عروسی ما نمیدونستیم کجاست!!! بعد روش شد بگه جهاز چک نکردم!

جهاز قانونی وظیفه مرده تهیه کنه حالا تو ایران عرفه که خانواده دختر جهاز میدن بخاطر دخترشون 

اشتباه کردی چرا به حرف اون گوش میکنی با عقل خودتون تصمیم بگیریدبخدا سم خالصه مادر شوهرت دوری کن ازش

یجوری ام غیرمستقیم ب شوهرم گوشزد کرده ک داداشتو ببین از زنش جداشده الان آرامش داره اینجا😐😐😐

2810