2777
2789
عنوان

بیاااا شکرگذاری امشبو بنویس ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 25 پست

عزیزان بگید خدایاسپاسگزارم 

ای جمله عالیه

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون از تاپیک خوب و مفیدت انشا الله همه ب خواسته هاشون بریم💚🙂

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

22 اردیبهشت 1403 خدا بهم یه هدیه ی خیلی قشنگ داد 😍 اون هدیه قشنگ تو بودی پسر قشنگم ♥️الهی مامان قربون اون تکون خوردنات بره 🙂تو دلی مامان ، منو بابا لحظه شماری میکنیم که بغلت کنیم ، بوت کنیم 🥺 فرشته کوچولوی من می‌دونم تو خیلی زیبایی اصلا همه‌ی آفریده های خدا قشنگن 🥰این دنیایی که قراره پاهای کوچولوتو توش بزاری و زندگی مامان و بابا رو از این رو ب این رو کنی و پر نور کنی  ، خیلی قشنگه قول بده اومدی نزاری شرایط روت تاثیر بذاره شاید بعضی ها ناامیدت کنن ولی تو مطمئم که چیزی به جز زیبایی نمی‌بینی 😍قسمت همه‌ی منتظرا انشا الله 💚🙂خدایا ب حق پاکی خودت دامن همه‌ی منتظرا سبز کن 💚😍😍

ای پروردگار اسمان ها و زمین 

بابت هر نونی که به ما دادی 

بابت تمام لحظات خوشی که خندیدیم امروز 

بابت تمام غصه هایی که کمرنگ شدن 

بابت درس هایی که اموختیم 

و روحمون که در پناه تو بود تورو شکر میکنم 

از گناهان امروز ما بگذر 

به ما فرصت جبران بده 

از فردای ما مراقبت کن🙏

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

خدایا خیلی دوستت دارما شکرت

شکرتتت فداتشم شکرت معجزه کردی برام شکرت خبر خوش شنیدم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

خدایا شکرت دعاهامو قبول کردی شکرت چیزی ک میخاستمو بم دادی 

شکرتتت

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

خدایا شکرت که پدر و.مادر و برادرم در سلامت کامل هستن

خدایاشکرت که همیشه مواظبمی

خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که بهمون دادی

خدایا شکرت به خاطر سلامتی چشمانم، دستانم، پاهام،و...

خداجونم فداتشم من سپاسگزارم منو ب عشقم رسوندی خدایا سپاسگزارم منو خیلی دوسم داره و نمیتونه ازم جدا شه

خدایاسپاسگزارم ک خوشبختم 

خدایاسپاسگزارم منو بخواستم رسوندی 

خدایاسپاسگزارم خونه گرفتیم 

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

خدایاسپاسگزارم عشقم سالمه 

خدایاسپاسگزارم 

خدا جونم شکرت که یه بار دیگه بهم فرصت شکرگزاری دادی،شکرت که یه روز عالی دیگه رو برام ساختی،خدایا شکرت که تو کنارمی همیشه،خداجونم شکرت بابت این احساس خوبی که دارم،خدایا شکرت که خوشبختی رو بهم هدیه کردی،شکرت بابت خانواده خوبی که دارم،شکرت که همسرم به خودش اومد و باهام درمیون گذاشت و من رو خوشحال کرد،خداجونم آآآآآآخ که از داشتنت چقدر لذت میبرم،عاشقتم می‌دونم که توهم عاشقمی از همه بیشتر❤️