2777
2789
عنوان

بوی‌بددوست‌دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 83 پست
فوقش بگن شل مغز واقعا تو شل مغزیاصل اینه تو در مورد خودت چی فکر میکنی

تاپیک طنز گذاشتم بخندیم قبل خواب یه مشت داغون میان حرف مفت میزنند بدتر اعصاب آدمو خورد میکنند اخه کی خوشش میاد از بوی سطل آشعال؟ کاش میشد بعضی هارو بلاک کرد 

اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@وحشی_زیباا   😐😐😐😐😐بدون شرح

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
عوق ، دیدمم اینو این کاربریم که تگ کردی نزدیک ۱ سالههه تعلیق مشکی شده😂

پوف😐 خخخ نمیدونستم تعلیقی باش دیگ اینو تگ میکنم 

سالی یبار تگت میکنم اونم کاربری تعلیق شدتو😂

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
یادش بخیر قبل این تاپیک حالم خوب بود

😂😂 اروم باش عزیزم 

اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...